Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 50. napja nem jott meg....

50. napja nem jott meg. Elvileg teszt szerint nem vagyok terhes. Olyan erzes van a hasamban mintha lenne benne vmi, ami fesziti szet. Mitol lehet?

Figyelt kérdés

Faj a mellem is, es amikor ehes vagyok emelygek kicsit!

Szerintetek ez terhesseg, vagy az elmaradt menzesz akar kirobbanni??!!

2009. dec. 5. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mikor teszteltél? Nem lehet, hogy késői peteérésed volt és akkor estél teherbe?

Esetleg nincsenek cisztáid a petefészkedben? Máskor is késett ennyit?

Menj el mindenképp nőgyógyászhoz!

2009. dec. 5. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kedves Kérdező!

Nekem is igen sokat késett legutóbb. Mikor kb annyit késett, mint neked, elmentem dokihoz, az uh kimutatta, hogy petefészek cisztám van. Hát érzékenyen érintett a dolog mert rajta vagyunk a párommal a babaprojekten. Viszont rá két hétre megjött, a ciszta felszívódott, minden rendben van. Nekem is ugyanilyenek voltak a tüneteim, ezért én is pont úgy gondoltam mint te hogy babás vagyok, de nem voltam. A legjobb, ha mielőbb elmégy a dokidhoz. Kár találgatni, hogy ez van vagy az van! Nézesd meg magad az a biztos! Majd írj, hogy mi lett veled! Szép napot!

2009. dec. 5. 14:27
 3/5 A kérdező kommentje:
A hőm szerint ebben a honapban nem volt peteérésem.Kaptam egy ovu mikroszkopotis ami szinten negativat mutatott, de pont 1hete(43.napon!)is +csinaltam es pozitiv volt.Azota meg nem csinaltam tesztet,de ha akkor sikerult a baba, azt most meg ki sem mutatna!
2009. dec. 5. 14:34
 4/5 A kérdező kommentje:
A ciszta jar esetleg vmi eszreveheto tunetekkel is?
2009. dec. 5. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a bal petefészekben volt a ciszta, és ott éreztem szurkálást. És 72. napra jött meg!!
2009. dec. 5. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!