Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek utalhat terhességr...

Szerintetek utalhat terhességre, hogy ebben a hónapban sokkal előbb kezdett el érzékeny lenni a mellem?

Figyelt kérdés

Pont ovuláció napján voltunk együtt a párommal. Nagyon szeretnénk babát, és most lehet sikerült is. :)

Már az aktus után 5-6 nappal érzékennyé vált a mellem, feszült és olyan furcsa...nekem mensi előtt 1 héttel mindig ez van, úgyhogy ezért nem tudom eldönteni, hogy terhességre utaló jel lehet ez, vagy csak mensi előtti érzékenység.

És ezen kívül még éreztem olyan furcsa, csipkelődő, szúrkáló érzést is a hasamban lent.

Szerintetek lehet baba?

Voltak hasonló tapasztalatok?

Köszönöm!

2014. jan. 29. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Valószínűtlen.

Aktus után 5-6 nappal még csak vándorol benned a megtermékenyített sejt. Akkor még nem kezd el termelődni a hcg, ami a tüneteket is okozza. Az majd csak a beágyazódással. 7-10 nap.

2014. jan. 29. 14:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. jan. 29. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mensi előtt 2 héttel éreztem a mellfeszülést hasszúrkát és megjött :( Pedig azt hittem terhes vagyok mert velem nem volt még ilyen hatalmasat csalódtam! Remélem neked nem így lesz drukkolok ! :)
2014. febr. 1. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as,

menstruáció előtt 2 héttel PONT az ovuláció van, AZT érezted.

2014. febr. 1. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
A menstruációt éreztem 2 hétig folyamatosan fájtak a melleim és görcsölgettem ugyanúgy mint mensi előtt 2-3 nappal általában.. :) KÖSZI:)
2014. febr. 1. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!