Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Egy hete késik a menstruációm. 3 hete fáj mind a kettő mellem ( nem olyan vészesen fáj...csak kellemetlen), meg nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Úgy 2 napja fáj a derekam. Más tünetem nincsen. Nem tudom hogy most terhes vagyok -e vagy csak a hormonok játszadoznak velem. Nagyon örülnék ha baba lenne. Láttam már, hogy sokan írtak olyat, hogy olyan érzésük van mintha meg akarna jönni...de nem jön meg nekik, mert terhesek. Nekem tegnap olyan érzésem volt mintha meglenne...mert nagyon fájt a derekam..meg néha begörcsölt a hasam is. Most nem tudom, hogy ez is tünetnek számít -e vagy csak azért volt mert meg fog jönni hamarosan.Tesztet még nem mertem csinálni, mert sokszor csalódtam már...ha jövőhéten sem jön meg akkor csinálok, csak türelmetlen vagyok már. Ezért kérem a segítségeteket. Ha valaki volt már ilyen helyzetbe vagy hasonlóba, akkor légy szíves írjon.2014. jan. 29. 14:02
11/17 A kérdező kommentje:
Köszike. Aranyos vagy. :) Neked amúgy mennyi folyásod van? Mert nekem nem nagyon van. Néha hirtelen sok jön, és olyan krém szerű, néha meg alig valami.Egy egy kicsi csöppek.
2014. jan. 29. 14:34
12/17 anonim válasza:
Eleg eselyes a baba :))) !! Szerintem holnap vagy holnaputan tesztelhetsz nyugodtan!!! Nagyon drukkolok! Majd ird meg az eredmenyt!!
13/17 Lienah válasza:
Háát ami azt illeti a terhesség előtt, mondjuk hogy ímmel ámmal..
Mostmeg... Maradjunk abban a kifejezésben, hogy "NIAGARA".
Non-stop tocsogok, kellemetlen nagyon.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Mindenképpen megírom, hogy mi lett az eredmény. Nekem is immel-ámmal jön....akkor lehet hogy az vagyok...nem tudom...első terhességnél is így volt hogy mikor még nem tudtam róla nem jött szinte semmi folyás...utána mikor már tudtam róla akkor sok jött....de sajnos elvesztettem a babát 12 hetesen. Nagyon rossz volt :(
2014. jan. 29. 14:48
15/17 anonim válasza:
tesztelj és ha pozi akkor menj majd orvoshoz a korábbi vetélésed miatt is
16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma reggel teszteltem és pozitív lett. :) Ahogy elkezdtem csinálni egyből megjelent a 2 csík...és mind a 2-nek erős színe van. Holnap megyek orvoshoz, aki remélem hogy megerősíti. Csak attól félek, hogy még is valami ciszta, mert úgy hallottam, hogy az miatt is lehet pozitív a teszt. De nem hiszem, hogy az....ma már hányingerem is van....szóval nagyon reménykedek, hogy tényleg baba van a dologban.
2014. jan. 30. 15:18
17/17 Lienah válasza:
Kedves kérdező!
Gratulálok:)
Én úgy tudom, hogy a ciszta nem produkál emelkedett HCG-szintet, tehát én hiszem hogy bébi van a dologban:)
Jah és persze feltétlen írd meg, hogy mi volt...
Sok-sok puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!