Clearblue Compact terhességi tesztnél is pár nap múlva eltűnik a 2. csík? Nekem a sima Clearblue-nál 2 nap múlva teljesen eltűnt, pedig az első 3 percben erősebb volt mint a kontrollcsík.
Én csak az első UH-ig őriztem meg mert onnantól kezdve már fontosságát vesztette. Hiszen ott volt a kezemben a kép róla, ez többet ért mint egy lepisilt kétcsík...
De sztem ez csak hozzáálláson múlik. Van aki az első randi után megőrzi a mozijegyet, kiszárítja a rózsát... stb.
Nekem nem ezek a tárgyi dolgok az emlék. Hanem ami az emlékeimben megvan, és ha lehunyom a szemem, ma is fel tudom idézni a pillanatot, mikor a szivem a torkomba ugrott hirtelen és hajnalban rohantam a férjemhez az ágyba (aki még aludt) és azzal ébresztettem hogy nézze már meg hogy akkor most ez két csík???
Szerintem attól nem lenne élénkebb ez az emlék ha előkapnám a fiókból.
De mindenki más, és mindenki tiszteteletet érdemel a hozzáállásáért.
Én csak arra voltam kiváncsi, másnak is eltűnt-e a 2. csík a Clearbluen, vagy csak nekem. :)
9. es Tirpák vagy jó nagy betűkkel, másnak a konyhaasztala kevésbé higiénikus, mint egy megtartott terhességi teszt.
Van egy lelkivilágod ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!