Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írnátok nekem véleményt a...

Írnátok nekem véleményt a tesztemről : pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés
Http://kepfeltoltes.hu/view/140128/IMG/_20140128_165447_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2014. jan. 28. 17:40
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Hálistennek akkor. 7napis teszt mennyire megbizható aktus után vagy csináljak megint egyet jöv.héten?
2014. jan. 28. 18:19
 22/28 Költőnő? ***** válasza:

isteneeeeem....

a tesztek 99%-a két hét után mutatja ki. HA eltelt két hét, reggeli vizelettel érdemes és ha ott is kettő negatív: szusszanhatsz.

Ha nem, akkor gratulálok, anyuka leszel.

2014. jan. 28. 18:23
 23/28 A kérdező kommentje:

Csak már annyira ideges voltam. Szerintetek van esélyem?

De amúgy 7-14napot ír a tájékoztató.

2014. jan. 28. 18:24
 24/28 Költőnő? ***** válasza:
akkor annak megfelelően cselekedj. Egyébként meg a legtutibbra orvos mondja meg. Egyébként ha pl parázol, h az is lehet, az is el tudja tolni a dolgokat. Még gyógyszer mellett is. Mittomén, csinálj pár nap múlva még kettőt. DE mondom, ha BIZTOSAT akarsz: doki.
2014. jan. 28. 18:26
 25/28 A kérdező kommentje:

Január 21én volt aktus a teszt meg azt írja ,hogy a fogamzás után 7-10nappal mutatja ki.

Akkor ez már kimutathatja?

2014. jan. 28. 18:31
 26/28 anonim ***** válasza:
január 21-éhez adsz 14 napot! Akkor tesztelj! Akkor lesz tuti biztos! Ez így még hamar volt.
2014. jan. 28. 18:38
 27/28 Költőnő? ***** válasza:
54%

1,21+14 nap. Jól írta az előző.

2,Vegyél kettőt, az biztosabb, de ált egy is ki szokta mutatni.

3,Olvasd el a tájékoztatót. Ha reggeli pipit ír, reggeli pipinél használd.

4,Figyeld a csíkokat.

5,Egy csík: jippijjájééé. Zizibambivattacukorcsillámmpóni.

6,Két csík: szívroham.

7,Mindkét esetben érdemes elmenni nőgyógyászhoz is.

(főleg ha valóban kimarad egy vérzés)

2014. jan. 28. 18:46
 28/28 anonim ***** válasza:
52%

"Igazából fogamzásgátlót szedek de decemberben egy kimaradt. Szerintetek van esélyem?"

Mire van esélyed? A babára? Hát én szívből remélem.

De nem most. A tesztet csak hallomásból, és számláról ismerem, de ha gólyamérget szedsz, és több hónapja, akkor egy tabletta kimaradása miatt nem kell félni a terhességtől, de nem szabad a szedést elhanyagolni! Tudom a papírra az van írva, hogy.... A pontosság (és a beszólók) kedvéért ide kell írni, hogy 100%-os biztonság nincs. A feleségem is, és volt barátnőim is, felejtett el párat, és mégsem lett terhes - pedig szexeltünk is. Ha jól tudom akkor 12 órán belül még be lehet venni az előző napit.

Én bízok mindenkiben, és bezárom az ajtót. Tehát, később csinálj új tesztet, a biztonság kedvéért, de ne lepődj meg ha egyenlőre nem lesz baba.

36F

"Egy nő két dologért képes mindenre, azért, hogy legyen gyereke, és azért, hogy ne."

2014. jan. 29. 00:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!