Írnátok nekem véleményt a tesztemről : pozitív vagy negatív?
isteneeeeem....
a tesztek 99%-a két hét után mutatja ki. HA eltelt két hét, reggeli vizelettel érdemes és ha ott is kettő negatív: szusszanhatsz.
Ha nem, akkor gratulálok, anyuka leszel.
Csak már annyira ideges voltam. Szerintetek van esélyem?
De amúgy 7-14napot ír a tájékoztató.
Január 21én volt aktus a teszt meg azt írja ,hogy a fogamzás után 7-10nappal mutatja ki.
Akkor ez már kimutathatja?
1,21+14 nap. Jól írta az előző.
2,Vegyél kettőt, az biztosabb, de ált egy is ki szokta mutatni.
3,Olvasd el a tájékoztatót. Ha reggeli pipit ír, reggeli pipinél használd.
4,Figyeld a csíkokat.
5,Egy csík: jippijjájééé. Zizibambivattacukorcsillámmpóni.
6,Két csík: szívroham.
7,Mindkét esetben érdemes elmenni nőgyógyászhoz is.
(főleg ha valóban kimarad egy vérzés)
"Igazából fogamzásgátlót szedek de decemberben egy kimaradt. Szerintetek van esélyem?"
Mire van esélyed? A babára? Hát én szívből remélem.
De nem most. A tesztet csak hallomásból, és számláról ismerem, de ha gólyamérget szedsz, és több hónapja, akkor egy tabletta kimaradása miatt nem kell félni a terhességtől, de nem szabad a szedést elhanyagolni! Tudom a papírra az van írva, hogy.... A pontosság (és a beszólók) kedvéért ide kell írni, hogy 100%-os biztonság nincs. A feleségem is, és volt barátnőim is, felejtett el párat, és mégsem lett terhes - pedig szexeltünk is. Ha jól tudom akkor 12 órán belül még be lehet venni az előző napit.
Én bízok mindenkiben, és bezárom az ajtót. Tehát, később csinálj új tesztet, a biztonság kedvéért, de ne lepődj meg ha egyenlőre nem lesz baba.
36F
"Egy nő két dologért képes mindenre, azért, hogy legyen gyereke, és azért, hogy ne."
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!