Írnátok nekem véleményt a tesztemről : pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
Http://kepfeltoltes.hu/view/140128/IMG/_20140128_165447_www.kepfeltoltes.hu_.jpg2014. jan. 28. 17:40
11/28 A kérdező kommentje:
Annyira be vagyok tojva a vérnyomásom biztos van vagy 200
2014. jan. 28. 17:54
12/28 anonim válasza:
Na és mikor történt a "baleset"? Mert ha ennyire be vagy tojva lehet még tesztelni is hamar teszteltél.
14/28 A kérdező kommentje:
Igazából fogamzásgátlót szedek de decemberben egy kimaradt. Szerintetek van esélyem?
2014. jan. 28. 17:58
16/28 anonim válasza:
Nem tűnik úgy mintha terhes lennél, mindkettőn egy csík van.
17/28 A kérdező kommentje:
23vagyok de együl nem tudnám felnevelni,ha kitartana mellettem a párom akkor oké,de így öngyilkos lennék..
2014. jan. 28. 18:06
18/28 anonim válasza:
A szex szép dolog. De olyan partnerrel aki vállja a felelősséget a tetteiért.
Legközelebb ne minden jött menttel állj össze, hanem olyannal, akire számíthatsz a bajba. Sokra mész a testiséggel, ha csak addig kíván valaki amíg minden rózsaszín.
És nem vagy terhes a teszt szerint. (bár nagyon rossz a kép)
19/28 A kérdező kommentje:
Korkulönbség nagy köztünk,az az egyik legfőbb gond ,meg albérletbe lakik ,én meg szülőknél. Nem jött ment a pasi ,hanem komoly a dolog és beszéltünk is erről ,hogy mi lesz ha
2014. jan. 28. 18:12
20/28 Költőnő? válasza:
de hát két teszt is negatív, akk miről beszélünk???
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!