Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz hogy az E vitamintól...

Igaz hogy az E vitamintól erősebb és fájdalmasabb lesz a menstruáció?

Figyelt kérdés
Teherbeesés céljából (6 hónapja próbálkozunk) 400 mg-osat vettem, úgy tervezem hogy csak heti 2 dbot veszek be, mert szedek Femibiont is. Tényleg befolyásolhatja a menszeszt? végül is csak egy vitamin.

2014. jan. 28. 15:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egész nyugodtan beszedheti, neki hasznos!
2014. jan. 28. 20:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Még azóta se voltál dokinál? Nem látni beléd, ő viszont meg tudja mondani szedd-e vagy sem.
2014. febr. 27. 11:35
 13/20 A kérdező kommentje:
De voltam és elvileg minden ok. Nem akarnak komolyabb vizsgálódást csak 1 év után ezért gondoltam erre az e vitaminra, de még mindig nem mertem beszedni :S
2014. febr. 27. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:
6 hónap még tényleg nemsok, nekünk probléma nélkül volt jó másfél év. De ultrahanggal megnéznek, függetlenül attól mióta próbálkoztok, ott meg egyértelműen látszik mennyi az annyi. Egyébként ha komolyan meg akarsz mindent tenni, akkor keress egy magándokit.
2014. febr. 27. 12:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Magándokinál voltam, 12ezert fizettem, rákszűréssel együtt és kb. annyit csinált, hogy megnézett uh-val, de NEM hüvelyivel, hanem sima hasi uhval, azt mondta nem látni semmit, így biztos nincs semmi gond....(szerintem nincs hüvelyi uhja mert mondta egyik ismerősöm hogy neki se csinált csak hasit, pedig ő azért ment, hogy a terhességét megállapítsa). Kérdezem ciszta nincs-e, mondja ha lenne és nagy lenne, akkor azt hasi uh-n lehetne látni...na mondom jó. Utána meg megnézte a méhszájat és annyit mondott rá hogy "szép a méhszáj" és hogy ne használjak tampont, mert ezt azzal lehet elrontani...(egyébként is tampont használok, és ezek ellenére "szép" szóval szerintem nem ezen múlik). A rákszűrésem p1 lett. És ennyi. Ja meg voltam házi orvosnál mondtam neki, hogy babát szeretnék, így elküldött vér és vizeletre és minden jó lett, azt mondta ilyen vérképet kíván mindenkinek. Szóval ennyi volt a vizsgálat. A nődoki azt mondta hogy egy évig még ok ha nem jön össze sőt ő meg inkább csak 2 év után vizsgálódik....egy év után javasolja a hőmérőzést...én ovutesztelek azóta és van peterésem, mert érzem is és pozitív szokott lenni a tesz. Rendes volt a doki meg minden de még is úgy érzem, hogy nem igazán volt annyira körültekintő, de lehet csak azért mert még nem rég óta próbálkozunk. Ez már a 7. hónapunk.
2014. febr. 27. 13:17
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Hát ne haragudj, de én a helyedbe dokit váltanék sürgősen. Hüvelyi uh nélül nem sokra mentek az esetleges peteérés követésen sem; ugyins arra is van lehetőség hogy ovu körül eljárj mindennap rádnéz 2 percig, és megmondja melyik nap kell akciózni. Ebből sok mindent láttok, egyrészt hogy megfelelő méretű e a tüsző, mert ha nem, hiába van ovud, abból nem lesz baba. Azt is látja belőle, nincs e más tüsző beragadva, meg majd a korai terhességet is. 12 ezer baromi drága, pláne így hogy pont most az elején nem segít. A 12. hétig el lehet dobni a hasi uh-t, mert azzal nem lát semmit. Párodnak voltatok spermavizsgálaton? 10 perces, és könnyebb vele kezdeni a vizsgálatokat.
2014. febr. 27. 15:06
 17/20 A kérdező kommentje:

Értem köszi, itt a városunkban (kis város) ez az egy magán doki van és hát úgy emlegetik hogy "profi". Engem is ledöbbentett hogy nincs hüvelyi uh. Ismerősöm meg hozzá ment 6 hetesen és látták a terhességet pedig hasival nézte. Az itteni sztkban meg egy db doki van akiről inkább nem mondok semmit nem szeretnék hozzá menni az biztos. Van egy doki 40 km-re a következő városban nála voltam már magánúton régebben persze nem ez ügyben. Ő is elég drága és jobbnak láttam itt helyben elmenni, mert oda bebuszozni vagy esetleg ha párom eltud vinni a be kocsikázni elég macerás úgy meg főleg hogy mind a ketten sokat dolgozunk és gyakorlatig este érünk haza.

Természetesen ha összejön a baba. akkor ehhez a másik városban lévőhöz fogok járni. Szóval most nincs más alapon mentem ehhez a helybelihez, aki egyébként nő és mindenki áradozott róla....

Igen tervezzük hogy párom spermáit megnézetjük, szintén nem helyben de találtam ismerősök alapján egy dokit aki állítólag nagyon profi a szakmájában. Párom azt mondta még várjuk meg ez a hónapot meg max. a következőt és utána menjünk. Bár ő bízik benne hogy nincs semmi baja mert van már 2 gyereke, de mondtam neki hogy ez sajnos nem jelent semmit.

2014. febr. 27. 16:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem válaszolóval. Kivéve: nekem a 7 hetes terhességem is látták hasi UH-n, sőt szívhang is volt már 1 héttel korábban.

A tüsző megfigyeléséhez valóban hüvelyi UH kell. Tudtommal kevés magánrendelőben van ilyen, inkább a klinikákon és meddőségi központokban.

Ha nem csinál "semmit" én a helyedben vennék ovulációs tesztet és figyelném azt. Olcsóbb, mint az orvos :)

2014. márc. 8. 19:28
 19/20 A kérdező kommentje:
Van ovulációs tesztem, működik is, amikor érzem az erős ovus fájdalmat és van tojásfehérje szerű nyákom akkor kb. másnapra szokott pozitív lenni. Egyforma erős szokott lenni a két csík. Szóval azt tudom hogy van peteérzésem, de mi van ha nem reped meg a tüsző?
2014. márc. 9. 09:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Már leírtuk:doki!! Ő látja ha benn maradtak a tüszők,sőt ahogy mondtam ,hiaba reped meg,ha nem elég méretes,abbol nem lesz baba. A doki ezt mind látja hüvelyi uh-val. Mi nem látunk veled. Arról nem is beszélve,hogy akár a petevezetoid is elzáródva lehetnek,ovu ellenére.
2014. márc. 9. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!