Mit gondoltok? Ha szeretek forró vizben fürdeni az befolyásolhatja a sikereinket? (nem vagyok terhes, csak próbálkozunk)
Figyelt kérdés
Eléggé fagyos lány vagyok, és általában fürdeni szoktam nem zuhanyozni.Viszont elég meleg vízben, ez gond lehet?
Arra szoktam figyelni hogy peteérés környékén a párom és én is inkább lemondunk a forró fürdőről.
De utána nem befolyásolja a dolgokat?
2009. dec. 5. 09:02
1/4 anonim válasza:
Nálad nem befolyásolja, de a pasiknál a forró fürdő nem tesz jót mert spermiumok nagyon lelassulnak, és gyorsan pusztulnak, nekik az ideális hőmérséklet 37°C alatt van ezért is vannak a testen kívül mert a testem belüli meleg már károsítja őket. A forró fürdő meg pláne.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Pé-től csak tusolj,de az se legyen nagyon forró!
Javaslom ezt a ciklusodat próbáld ki tusolással.
A párod se vagyen forró fürdőt,a spermáknak nem kedvez!
Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm.
2 napom van a nemvártig, de én tegnap is fürödtem, mert nagyon fázós vagyok mint mondtam.
2009. dec. 5. 14:56
4/4 anonim válasza:
2-ik vagyok!
A forró ülőfürdő a mensinek kedvez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!