Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 napos mensi késésnél érdemes...

6 napos mensi késésnél érdemes délután tesztelni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 27. 17:10
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Remélem nálad minden rendben lesz:)
2014. jan. 29. 12:21
 22/26 anonim ***** válasza:
úúúú,és nem írt fel semmit,ami segíti megvastagítani???hát kíváncsi vagyok mit hoz a holnap,párom a tesztre csak annyit mondott,ennek nem kéne jobban mutatni a dolgokat :O az a baj nincs már tesztem és holnap egész nap melózok ...így marad a szombat,ha nem jön meg...
2014. jan. 29. 18:32
 23/26 A kérdező kommentje:

Hát azt mondta kb hogy ez van és majd következő hónapban újra menstruálok...elvileg

Lehet jobb is ha szombaton tesztelsz addigra még erősebben lesz hcg a vizeletedben és tutibb lesz a teszt:) Addig pedig ne idegeskedj:)

2014. jan. 29. 20:39
 24/26 anonim ***** válasza:
szia,ma reggel megjött :( ez van...jövőhéten kivizsgálásra megyünk már :( remélem legközelebb babás kérdésbe találkozunk :) hogy milyen rucit vegyünk a cseppnek :) sziasztok
2014. jan. 30. 17:14
 25/26 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem, fel a fejjel, eljön a mi időnk is:)
2014. jan. 30. 20:39
 26/26 anonim ***** válasza:
így van :) remélem is,legyen igazad :DDDDD
2014. jan. 31. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!