11/26 A kérdező kommentje:
One minute tesztem van elvileg folyamatos vízsugárba kell tartani 10 másodpercig. Szerintetek ha műanyagpohárba pisilnék és abba mártanám? Nem szeretnék úgy pisilni a tesztre hogy jön két csepp mert izgulok és tönkre megy:)
2014. jan. 27. 18:38
12/26 anonim 

válasza:

szerintem pisilj pohárba és úgy öntsd a tesztre :D :) más ötlet ?
13/26 A kérdező kommentje:
Jó ötlet:)
2014. jan. 27. 18:42
14/26 anonim 

válasza:

pisilj poharba es martsd bele 10mp-ig
15/26 A kérdező kommentje:
Hát úgy néz ki ez negatív:(
2014. jan. 27. 18:50
16/26 anonim 

válasza:

ne szomorkodj,akkor irány a doki,ő megmondja mi ez...fel a fejjel :)
17/26 A kérdező kommentje:
Lányok szerintetek érdemes holnap reggel nődoki előtt még egyet tesztelni egy drágább teszttel?
2014. jan. 28. 12:02
18/26 anonim 

válasza:

szerintem tesztelj előtte,biztos ami biztos :) ;)
19/26 anonim 

válasza:

szia,na mit mondott a doki???nekem halvány pozi teszt,de a hőm leesett :O de miért???.....húúúú :@
20/26 A kérdező kommentje:
Sajnos csak annyit, hogy nem vastagodott meg eléggé a méhnyálkahártyája, ezért nem menstruáltam:( És kb hülyének nézett, hogy miért mentem "csak emiatt"
2014. jan. 29. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!