Mennyi E vitamint szedjek a próbálkozós időszakban?
Figyelt kérdés
5 hónapja próbálkozunk, folsavat szedtem eddig és most gondoltam rá hogy elkezdem az E vitamint és veszek még mellék femibion 800at. Hány mg-os E vitamint vegyek? Mennyit vegyek be belőle? Hány naponta? Köszi előre is :)2014. jan. 27. 12:43
1/10 anonim válasza:
400 NE, (mg) naponta.800 is lehet, nincs túladagolás.-
2/10 anonim válasza:
es adj a parodnak is, artani nem art es lehet pont ez fog segiteni, nekunk bejott ketszer is
3/10 anonim válasza:
Én jövő héttől elkezdem a Gravidát ,olcsó is jó is!!
Babát tervezzük
Egyszerübb komplex készítményt szedni!
4/10 anonim válasza:
Azért érdemes külön is szedni, mert a terhesvitaminokban elég kevés van, pl. a Femibion 800-ban 13 mg.
Nekem a patikában a 400 mg-osat ajánlották ("Bioextra", sárga dobozos), ebből szedek napi 1-et.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor olyat veszek :)
2014. jan. 27. 20:04
6/10 anonim válasza:
Bocsi, szerintem sok a 400mg naponta, én 100mg-osat szedek+ vasat(amiben van folsav, C-vitamin,B12-vitamin, cink, réz). Ezt váltogatom, egyik nap a femibion 800, másik nap a vas+E-vitamin.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen,közben én is Rájöttem hogy sok, de itt megkérdeztem és mindenki azt írta hogy 400asat vegyek....utána meg amikor kiírtam h mennyit szedjek, lehurrogtak hogy be ne vegyek annyit...most kidobtam a pénzt feleslegesen, mert nem szedem, mert azt is írják hogy erős és darabos vérzést csinál görcsökkel....nekem meg amugy is erős így mégse szedem...ennyit az e vitaminról...lehet páromnak adok belőle...
2014. jan. 31. 09:28
8/10 anonim válasza:
Ezt a régebbi kérdést láttad esetleg?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Itt ha jól látom, mindenki min. 200 mg szedését ajánlotta.
Szerintem nem mindenkinél okoz erős és darabos vérzést (pl. nálam nem), gondolom ez is előfordulhat, de általánosítani nem lehet...
9/10 anonim válasza:
6-os vagyok. Ha a 100mg-osat lehet naponta szedni, sőt van aki 200mg-ot szed, akkor kb 4-5 naponta bevehetsz egyet a 400mg-osból, szerintem. A 100/200mg a hiány megelőzésére van, a 400mg a meglévő hiány pótlására. Ha nem a doki mondta a 400-at, akkor szerintem előbb kevesebbel kezdjél, vagy kérdezd meg tőle.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Egyébként amikor megvettem úgy terveztem hogy heti 2 db-ot veszek be csak. De már nem merem, mert félek hogy eldurvul tőle az amúgy is erős, darabos és eléggé fájdalmas vérzésem. Várok még egy hónapot és utána elmegyek megint a dokihoz és megkérdezem erről.
2014. jan. 31. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!