Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi E vitamint szedjek a...

Mennyi E vitamint szedjek a próbálkozós időszakban?

Figyelt kérdés
5 hónapja próbálkozunk, folsavat szedtem eddig és most gondoltam rá hogy elkezdem az E vitamint és veszek még mellék femibion 800at. Hány mg-os E vitamint vegyek? Mennyit vegyek be belőle? Hány naponta? Köszi előre is :)
2014. jan. 27. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:
400 NE, (mg) naponta.800 is lehet, nincs túladagolás.-
2014. jan. 27. 13:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
es adj a parodnak is, artani nem art es lehet pont ez fog segiteni, nekunk bejott ketszer is
2014. jan. 27. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Én jövő héttől elkezdem a Gravidát ,olcsó is jó is!!

Babát tervezzük

Egyszerübb komplex készítményt szedni!

2014. jan. 27. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdemes külön is szedni, mert a terhesvitaminokban elég kevés van, pl. a Femibion 800-ban 13 mg.

Nekem a patikában a 400 mg-osat ajánlották ("Bioextra", sárga dobozos), ebből szedek napi 1-et.

2014. jan. 27. 18:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor olyat veszek :)
2014. jan. 27. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, szerintem sok a 400mg naponta, én 100mg-osat szedek+ vasat(amiben van folsav, C-vitamin,B12-vitamin, cink, réz). Ezt váltogatom, egyik nap a femibion 800, másik nap a vas+E-vitamin.
2014. jan. 30. 22:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen,közben én is Rájöttem hogy sok, de itt megkérdeztem és mindenki azt írta hogy 400asat vegyek....utána meg amikor kiírtam h mennyit szedjek, lehurrogtak hogy be ne vegyek annyit...most kidobtam a pénzt feleslegesen, mert nem szedem, mert azt is írják hogy erős és darabos vérzést csinál görcsökkel....nekem meg amugy is erős így mégse szedem...ennyit az e vitaminról...lehet páromnak adok belőle...
2014. jan. 31. 09:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezt a régebbi kérdést láttad esetleg?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Itt ha jól látom, mindenki min. 200 mg szedését ajánlotta.

Szerintem nem mindenkinél okoz erős és darabos vérzést (pl. nálam nem), gondolom ez is előfordulhat, de általánosítani nem lehet...

2014. jan. 31. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Ha a 100mg-osat lehet naponta szedni, sőt van aki 200mg-ot szed, akkor kb 4-5 naponta bevehetsz egyet a 400mg-osból, szerintem. A 100/200mg a hiány megelőzésére van, a 400mg a meglévő hiány pótlására. Ha nem a doki mondta a 400-at, akkor szerintem előbb kevesebbel kezdjél, vagy kérdezd meg tőle.
2014. jan. 31. 14:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Egyébként amikor megvettem úgy terveztem hogy heti 2 db-ot veszek be csak. De már nem merem, mert félek hogy eldurvul tőle az amúgy is erős, darabos és eléggé fájdalmas vérzésem. Várok még egy hónapot és utána elmegyek megint a dokihoz és megkérdezem erről.
2014. jan. 31. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!