Lehetséges terheségi jelek?
Figyelt kérdés
1 hete voltunk együtt a párommal, émejgek, álmos vagyok, szur a pocim... lehetséges h terhes vagyok?:)2009. dec. 4. 17:58
11/16 A kérdező kommentje:
ajj.. akk neked is rossz lehet...nincs olyan, hjogy korábban ér oda?:)
2009. dec. 4. 18:19
12/16 anonim válasza:
Ha csak nem valami fel turbózott spermával találkoztál! De nem érdemes még találgatni és tesztelni sem!
13/16 anonim válasza:
beágyazódás a tüszőrepedés utáni 7.napon kezdődik és a 12.napon fejeződik be. sajnálom.
14/16 anonim válasza:
De, van olyan, hogy korábban ágyazódik be. Ilyenkor általában nem a méhben, hanem valahol feljebb, a petevezetékben történik a beágyazódás. Ezt hívják méhen kívüli terhességnek, amiből nem születhet életképes baba, sőt, az anya életét is veszélybe sodorja. Ha a fogantatás utáni 9. napon vagy ez előtt tesztelsz pozitívat, akkor jó esély van a méhenkívülire. Úgyhogy ne akarj olyan hamar babás tüneteket érezni! Jobb lesz az neked szépen, minimum két héttel a fogantatás után, amikor már kimarad a vérzés. Ugye? :-)
15/16 anonim válasza:
18:31-nek.
Akkor én se omoljak össze, ha nekem a 10. DPO-n negatív a tesztem?
16/16 anonim válasza:
Nekem 12 dpo-nál volt halvány pozitív 10-es teszttel. Szóval ne, ne omolj össze, hanem várj. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!