A napokban volt róla szó, hogy ma találkozhatnánk két barátnőmmel. meg is beszéltük a ma estét. Ők mindketten terhesek, hipp-hopp össze is jött nekik, nekem meg éppen ma jött meg és eléggé magam alatt vagyok, mert már majdnem egy éve próbálkozunk, és ma ugye kiderült, h ez a hónap sem sikerült. És végül nem mentem el a találkozóra, mert egyszerűen nem tudtam volna jól viselni, hogy ők a nagy hasukat méregeteik egymáshoz meg a babákról beszélnek folyton én meg ott mentsruálok köztük. Nem mertem megmondani nekik, hogy ez a valódi ok, amiért nem mentem, mert nem akartam bántani őket, ők nem tehetnek róla, h én még nem vagyok terhes és nekik meg könnyen összejött. Csak egyszerűen nem volt erőm most ehhez. Ti mit gondoltok erről? Elítélhető, hogy nem vettem erőt magamon?
Dehogy ítéllek el. Ha nem érezted volna jól magad, akkor felesleges lett volna elmenni. Egyébként érdekes, hogy mennyire mások az emberek. Mi 6 évet vártunk a babánkra, de engem soha nem zavart, ha más terhes lett és láttam az örömét.
2014. jan. 25. 21:25
2/9 A kérdező kommentje:
Én is örülök mások örömének. Az ő terhességüknek is örülök, csak éppen ma szembesültem az újabb sikertelenséggel, pont akkor amikor a terhesek közé kellett volna mennem. Szóval éppen rossz az időzítés...
2014. jan. 25. 21:35
3/9 anonim válasza:
Nem ítéllek el.
Ha jó barátnőid, legyél velük őszinte.
2014. jan. 25. 21:43
4/9 anonim válasza:
ha szoros barátság van köztetek, akkor vsz. tudják, miért nem mentél el, és megértik.
Nem elítélendő, hogy nem mentél, ne emészd magad még emiatt is!
Drukkolok, hogy mielőbb jöjjön a babácska hozzátok!
2014. jan. 25. 22:48
5/9 anonim válasza:
Dehogy elitelendo, megertelek, utaltam minden egyes napot, amikor megjott... drukkolok a babahoz!
2014. jan. 26. 07:46
6/9 anonim válasza:
Dehogy elítélendő. Ez teljesen normális emberi reakció. Szerintem nyugodtan elmondhatnád nekik azt amit nekünk leírtál.
2014. jan. 26. 08:11
7/9 anonim válasza:
Nem elítélendő. Én pl. minden gyerekes bnőmmel megszakítottam a kapcsolatot, mert most nekem így jó, én így vészelem át ezt az időszakot. Örülök a boldogságuknak, nem irigylem tőlük, de igyekszem elkerülni az olyan szitukat, ahol szembesülhetek a kudarcommal.
Jah, és én sose lennék akkora sültbunkó, h nagy vidáman mutogassam a terhes hasam, dicsekedjek vele, meg méregessem a másikéval egy olyan olyan jelenlétében akiről tudom, h min megy keresztül. Tapintat.:S
Ahogy a mozgássérültnek se dicsekednék azzal, h lefutottam a félmaratont.
2014. jan. 26. 11:48
8/9 anonim válasza:
Megértelek.És ezen ne rágódj szerintem. Jól tetted ha úgy érzed csak ártott volna a lelkiállapotodnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!