Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehetett ez a vér?

Mi lehetett ez a vér?

Figyelt kérdés

Tegnap délután egyszer véreztem kicsit. Nyálkás átlátszó folyás kis vérrel, majd rózsaszines. Kis hasszurka, derékfájdalom volt. Azt hittem meg fog jönni, de azóta semmi.

Nem tudom hol tartok a ciklusban, nincs ciklusom szülés óta, még szoptatok. De ha nem jön meg, mi lehetett ez?

2014. jan. 24. 15:15
 1/5 anonim válasza:

Nem tudom, hogy védekeztek-e, attól függetlenül, mert szoptatsz? Mert szoptatás alatt is előfordulhat teherbe esés. Az a pici vér - szerintem - lehetett akár minimális vérezgetés, rendes vérzés helyett, és esetleg terhes lettél szoptatás alatt. Vagy egyszerűen lassan kezd helyreállni majd a ciklusod (és esetleg középidős - peteéréskor jelentkező - minimális pici vérzés volt).

Minden esetre, ha nem jön meg rendesen, és helyedben csinálnék majd - esetleg picit később - terhességi tesztet.

(Szóval szerintem lehet középidős vérzés, vagy terhesség alatt jelentkező minimális vér.)

2014. jan. 24. 15:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem védekezünk, igy előfordulhat terhesség végülis. De ami érdekes: elkezdtem három napja lh teszteket csinálni, kíváncsiságból. Tegnapelőtt semmi második vonal nem volt szinte, tegnap nagyon halvány látható, ma pedig abszolút látható. Nem pozitív persze. De egyértelműen erősödő, mint amikor pár map múlva peteérés lenne. Ezért sem értem, mert ilyen lh eredmény a ciklus első felében van, peteérés előtt.

Szóval ha mondjuk beágyazódási vérzés, akkor is ugye kb egy héttel peteérés után kell legyek.

Ha pedig meg fog jönni, akkor is abban a stádiumban vagyok, mikor az lh teszt minden nap halványabb, nem erősebb.

Hm.:)

2014. jan. 24. 15:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és ha ez mondjuk peteérés alatt jelentkező vérzés, akkor sem stimmel, mert az lh teszt alapján nincs pereérésem.
2014. jan. 24. 15:33
 4/5 anonim válasza:

Ezt senki sem tudhatja 100%-osan, talán csak a nőgyógyász. Én azért gondoltam esetleg terhességre például, mert nekem a lányommal való terhességemnél anno kevés barnás-vér jelentkezett, de nem rendes menstruáció.

A peteérés meg elvileg előfordulhat állítólag "rendkívüli" peteérés is, nem középidőben jelentkező. Egy ismerősöm nemrég mondta, hogy a húga a második babával biztosan a vérzése után közvetlenül lett terhes, az akkori szeretkezésből.

Én ezért is nem mernék a középidős, "kihagyásos" módszerrel védekezni.

2014. jan. 24. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát meglátjuk, érdekes. Remélem baba.:)
2014. jan. 24. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!