Akkor most mikor is lehetett ovulációm?
Elvileg ovu után 14 napra jön meg a menses... Nah, nekem két héttel ezelőtt pénteken lett a tesztem pozitív, előtte kedden pl. még teljesen negatív volt.
A vérzésem mégis szerdán jelentkezett, vagyis este rózsaszínű folyásom lett, másnap, csütörtökön egész nap egy cm-es csík lett a betéten, de valami irtó sűrű, barna színű.
Ez most akkor, hogy van? Előbb nem lehetett az ovum, a teszt egyértelműen jelzett, akkor mégis mitől ez a korábbi vérzés szerűség? Vagy majd csak akkor számít mensinek, ha már rendesen vérzek? Amúgy a 30 napon kezdődött szerdán, de csak a 33-35-re vártam. Szerintetek?
Úgy néz ki, hogy most kezd "beindulni". Akkor ez még akár a 14 napra is jó lehet, ha két hete pénteken lett pozi az ovu tesztem?
Én is így gondoltam egyébként, hogy a barna még nem igazi mensi, mondjuk több, mint amivel anno szokott kezdődni...
Az, hogy elég darabos, az mire utalhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!