Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetett ovulációm?

Lehetett ovulációm?

Figyelt kérdés

nov.17.-én jött meg,22.-ig tartott, 28napra számolva legközelebb 20.-án kellene,hogy jöjjön az a bizonyos nem várt.

dec.1.-én 2.-án és 8.-án voltam együtt a párommal.Elképzelhető, hogy valamikor ovum volt a 3nap közül? (a ciklus.hu szerint 3.-a volt az a nap)

2012. dec. 11. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
ha van görbéd akkor csatold, igy nehezebb mondani bármit is.
2012. dec. 11. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:

ha a ciklus.hu szerint akkor volt, akkor mi, mi alapján mondjuk neked bármi mást.

De mivel megerősítést szeretnél, igen, lehetett akkor az ovud, és igen lehetséges a teherbeesés.

Mostmár többet tudsz,mint a kérdésed kiírása előtt?

2012. dec. 11. 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:

nincs görbém,tehát sajnos nem tudom csatolni.

kedves második,köszönöm az együtt érző,megerősítő és kissé bunkó hozzászólást....

2012. dec. 11. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha a ciklus.hu be tudta húzni az ovud napját, akkor elvileg van görbéd is. Nem? Vagy csak a ciklusok hosszából számolta ki az ovut? Nem vezeted a hődet azon az oldalon?

Ha szeretnéd, akkor kívánom, hogy babás legyél!

2012. dec. 11. 19:31
 5/5 A kérdező kommentje:

nem vezetem a hőmet...én is szeretnék az lenni nagyon. :)

köszönöm a jó kívánságot :)

2012. dec. 11. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!