Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a terhességre előre...

Lehet a terhességre előre készülni? Ha igen, mennyivel?

Figyelt kérdés
Készülés alatt pl. tisztítókúrákat, vitaminszedést értek. Ti ha készültetek előre, akkor mennyivel és hogyan?
2009. dec. 4. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Én kb 4 hónappal előtte kezdtem el szedni elevitet.
2009. dec. 4. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Februárban volt az esküvőnk, januártól szedtem elevitet minden nap. Augusztusban estem csak teherbe, de nem érzem kidobott pénznek a 7 havi "felesleges" vitaminszedést.

Ha dohányzol, tablettát szedsz, akkor a tervezett fogamzás előtt 3 hónappal hagyj fel ezekkel. A dohányzással lehetőleg a párod is, mert a cigi az ő spermájára is károsan hat.

A fogantatásra való felkészüléssel nagyon sokat foglalkozik Czeizel Endre a Születésünk titkai című könyvében. Nem drága és nagyon informatív, javaslom, hogy olvasd el.

2009. dec. 4. 10:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekünk van már 1 babánk, csak kíváncsi voltam, hogy más ezt hogy csinálja. Majd legközelebb én is előre szeretnék készülni valamilyen kúrával, vitaminszedéssel, mert a sok évi szoptatás nagyon kimeríti a szervezetet.
2009. dec. 4. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!