Megérzitek a pé-t, ovutesztelés NÉLKÜL is? Mit éreztek? Pé előtt mikortól, és meddig?
Az össze kérdés NAGYON fontos!
Köszi Nektek!
Én mindig tudom hogy mikor van pém: nekem mindig aznap délután-este van egy egyszeri, nagyon erős tojásfehérje folyásom. De olyan hirtelen és olyan sok, hogy kicsit olyan érzés mintha bepisilnék (bocsánat a megfogalmazásért, de tényleg ez a legjobb szó rá).
Szóval nekem előtte és utána sincs folyásom, csak ekkor és nagyon hirtelen... :)
Se hasfeszülésem, se görcsöm nincs ilyenkor..
Csináltam többször is ovu tesztet ilyenkor, és mindig pozitív lett.. :)
Nekem fehér folyásom van,vizes is.Sok.Bal oldalon iszonyatosan szúrkál a petefészkem.Így nem emlékszem,hogy fáj volna.
Ma voltam hüvelyi uh-n,látott is érett tüszőt a doki.Mondta,hogy szépen meg van érve,ma vagy legkésőbb holnap meg is reped,és ezt többször ki is jelentette,mert a kilökődés helyénél szépen el van vékonyodva.
Miért csak most érzem?Idáig miért nem éreztem ennyire?Pedig SEMMI betegségem sincs!Lehet,hogy nem volt idáig tüszőrepim,csak peteérésem?
Segítsetek már léccike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!