Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megérzitek/megéreztétek a...

Eszo kérdése:

Megérzitek/megéreztétek a beágyazódást? Milyen volt a pé után a menziig?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
szia! Én egyszer sem éreztem meg. semmi különleges nem volt ovutól az elmaradt mensiig.
2010. nov. 27. 13:54
 2/9 A kérdező kommentje:
nemcsak tünetre gondolok, hanem esetleg egy megérzésre is:-)
2010. nov. 27. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
érzés sem volt:-)) sőt eszembe jutott hogy most sikerült...
2010. nov. 27. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan volt, mint máskor. Megérzésre meg nem mertem gondolni, mert amikor azt hittem, hogy megéreztem, mindig megjött..
2010. nov. 27. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:

hű, hát én ezer tünetet éreztem - igen, bevallom nőiesen, ezerrel figyeltem a testem -, de kábé egyiket sem hittem el, mondván, hogy úgyis bemagyarázom magamnak.

11 dpo-n visszaesett a hőm, 36.8-ról az alaphőmre, 36,5-re. azt hittem, meg fog jönni, de másnap emelkedett két tizedet, aztán megint kettőt 36,9-re. ez gyanús volt. onnantól fura kis rángatózásokat éreztem a méhemnél, mint amikor egy ideg rángatózik a szemednél, és három napig mindjárt megjön érzésem volt, de akkor már sejtettem, hogy nem fog. 14 dpo-n teszteltem, nem is halvány pozitívat. de ha röviden kell válaszolnom: 10% testi tünet, 90% megérzés.

2010. nov. 27. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:
unikornisz! köszönöm a részletes választ és gratulálok a picihez!!
2010. nov. 28. 07:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt csak utólag lehet ráfogni a megérzésre.

Nekem volt beágyazódásos vérzésem, három napig rózsaszíneztem a wc-papírra a reggeli pisilés után. Azt sem tudtam, mi az. A hasam majdnem pontosan úgy fájt, ahogy mensikor szokott, persze azt hittem, ez a majdnem is mensi - aztán mégsem az volt. Tesztet vettem, pedig még volt pár nap a mensiig - pusztán megérzésből. Két csíkos lett egy nappal a nemvárt előtt.

Utólag könnyű persze okosnak lenni - de szerintem a megérzésekre is hallgatni kell :)

2010. nov. 29. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ráfogás, vagy nem...nemvárt előtt 4 nappal hányingerem volt, és "tudtam". Előtte való nap pecsételtem, azt hittem, ilyen hamar megjön,de nem... és a nemvárt reggelén + lett a tesztem. Én se tudtam akkor, mi az a beágyazódásos vérzés :)De azért teszteltem, mert tudtam, hogy + lesz.

Más nem volt, ha jól emlékszem.

2010. nov. 29. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a pé után egy héttel egyérelmű tüneteim is voltak, meg éreztem is nagyon, hogy ez most más, mint eddig. olyan mellfájdalmam volt, hogy ezt nem lehett volna bemagyarázni. Meg valami hihetetlen nagy nyugalom szállt meg, és ebből gondoltam+a férjem rámnézett, és mondta, hogy na most lettél babás:-) 11DPO-n lett poz. a teszt, aki azóta 10 hónapos nagyfiú:-)Most viszont csütörtökre nem várom, és az égvilágon semmit nem érzek, úgyhogy meglepne ha összejöne a tesó!
2010. nov. 29. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!