Megérzitek/megéreztétek a beágyazódást? Milyen volt a pé után a menziig?
hű, hát én ezer tünetet éreztem - igen, bevallom nőiesen, ezerrel figyeltem a testem -, de kábé egyiket sem hittem el, mondván, hogy úgyis bemagyarázom magamnak.
11 dpo-n visszaesett a hőm, 36.8-ról az alaphőmre, 36,5-re. azt hittem, meg fog jönni, de másnap emelkedett két tizedet, aztán megint kettőt 36,9-re. ez gyanús volt. onnantól fura kis rángatózásokat éreztem a méhemnél, mint amikor egy ideg rángatózik a szemednél, és három napig mindjárt megjön érzésem volt, de akkor már sejtettem, hogy nem fog. 14 dpo-n teszteltem, nem is halvány pozitívat. de ha röviden kell válaszolnom: 10% testi tünet, 90% megérzés.
Szerintem ezt csak utólag lehet ráfogni a megérzésre.
Nekem volt beágyazódásos vérzésem, három napig rózsaszíneztem a wc-papírra a reggeli pisilés után. Azt sem tudtam, mi az. A hasam majdnem pontosan úgy fájt, ahogy mensikor szokott, persze azt hittem, ez a majdnem is mensi - aztán mégsem az volt. Tesztet vettem, pedig még volt pár nap a mensiig - pusztán megérzésből. Két csíkos lett egy nappal a nemvárt előtt.
Utólag könnyű persze okosnak lenni - de szerintem a megérzésekre is hallgatni kell :)
Nem tudom, ráfogás, vagy nem...nemvárt előtt 4 nappal hányingerem volt, és "tudtam". Előtte való nap pecsételtem, azt hittem, ilyen hamar megjön,de nem... és a nemvárt reggelén + lett a tesztem. Én se tudtam akkor, mi az a beágyazódásos vérzés :)De azért teszteltem, mert tudtam, hogy + lesz.
Más nem volt, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!