S. O. S: Reggel csináltam egy tesztet amin a második csik halványan látszik? Mit tegyek? Lehet hogy a norkolutban van valamilyen hormon amitöl 2 csik jelent meg? Vagy terhess lehetek?
Köszönöm mindenkinek a segítcségét!!!
Az előzőnek : Azt mondta mivel egy napi adagott vettem be így nem.használjam az utrogesztánt és az segítElvileg az ütője,mivel az segíti a megtapadást.
annyira örülök!!!!!Ez is csoda:) velünk az történt h a 0spermábol 2,7 millio lett.
írj mi volt uh-n.
Ma csináltam egy újjabb tesztet, :-) kettő nap elteltével,s lás csodát ez már egész élénken mutatta a második csikot!!!Hurá!!! 3 tesz, nem igen tévedhet Igaz??
Ugy várom a hétfőt,nagyon izgulok így is,akkor kell ultrahangra mennem.Szorítsatok hogy minden rendbe legyen.Remélem jó helyen tapadt meg? Izgulok is meg örülök is .
Megvolt az UH ,de nemsokminden látszot még.
Azt mondta a dokim,hogy nagyon vaskos a méhnyálka-méhfal ami a terhességre utal, de még a petezsákot nem látta. ezért mennem kell egy hét múlva,akkor már látnunk kellesz azt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!