Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakításos módszerrel elég...

Megszakításos módszerrel elég sokatok esett már teherbe, nemdebár?

Figyelt kérdés

25 éves barátnőm a pasijával 6 éve vannak együtt.

Sosem használtak óvszert, nem szedett tablettát.

Csak megszakítással "védekeznek".

Még sosem esett teherbe.

Szóba került, hogy hamarosan összeházasodnak és akkor 1-2 éven belül jöhet a baba.

Amire én megjegyeztem, hogy azért az nem biztos hogy olyan könnyen fog menni,

hisz azonkívül hogy mázli hogy nem esett teherbe véletlenül a 6 év alatt, azért furcsa is.

(Volt olyan , hogy egy nap 4-5x is együtt voltak.)

Az összes ismerősöm aki sajnos végül abortuszra ment megszakítással védekezett és az előnedvektől esett teherbe.

Na ezen ő rettentően megsértődött, hogy hogy mondhatok ilyet?

2014. jan. 21. 23:36
1 2 3
 11/27 gabszem ***** válasza:
43%
kb 10 éve megszakitással védekezünk. babánk akkor lett mikor tényleg terveztük, de akkor is kellett kb 3 hónap hogy összejöjjön. de ismerek olyat aki igy esett teherbe. de mért zavar ez téged? az ő dolguk és ahogy irod nekem ugy tűnik hogy nem is bánnák a gyereket
2014. jan. 22. 07:46
 12/27 anonim ***** válasza:
71%

Mi 7 évig védekeztünk így, nem lettem terhes, mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba a 2. hónapban terhes lettem. Most 2 éves, azóta is így védekezünk.

Kedves 4es válaszoló, igen vannak felnőtt emberek akik így védekeznek. Hogy mi az oka, azt azért nem kérdezted, de nálunk csupán annyi, hogy a férjem kipattog és iszonyú viszketésbe kezd bármilyen gumitól, én nem szedhetek fogamzásgátlót, mert volt már trombőzisom, egyszer volt spirálom, 2 hétig véreztem, és iszonyúan görcsöltem, le kellett vetetni. A kencés kúpos helyi fogamzásgátlóktól meg hányni tudnék, akkor inkább nem szexelnék. Ja, elköttetni meg még egyikünk se akarja magát. Röviden ennyi.

2014. jan. 22. 08:24
 13/27 anonim ***** válasza:
77%

Mikor kérdezte tőlem az orvosom, hogy mivel védekezünk, rávágtam, hogy megszakítással, de tudom, hogy az nem is védekezés, mire ő azt válaszolta, hogy hogy a csudába ne lenne az.

Ez örök vita marad.

Az én tapasztalatom az, hogyha a férfi ismeri már magát annyira, hogy pontosan tudja, mikor kell kiszállni, és azt meg is teszi, abból nem lesz baba. Én sem hittem benne, minden hónapban kíváncsian vártam, hogy vajon összejött-e, de nem. 2 évig. Persze a dologhoz hozzá tartozott, hogy akkoriban már jöhetett volna, de még pár dolgot át akartunk élni a babavállalás előtt.

Aztán amikor végleg eldöntöttünk, hogy jöjjön a baba, nem szállt ki belőle, és lám, terhes lettem.

Nem hiszitek el, mennyi olyan srác van, aki nem meri bevallani, hogy bizony elcsöppent már kihúzás előtt, vagy nem olyan biztos benne, hogy nem történt baleset.

Mivel ezt utólag senki, még egy orvos se tudja megállapítani, ezért inkább, jogosan is, nem hívják védekezésnek.

Szerintem tapintatlan voltál, és nyilván ilyen dolgokba nem illene beleszólni. Ez az ő dolguk, ő életük. Azt meg végképp nem tudod megjósolni, hogy kinek mikor fog, vagy milyen hamar fog érkezni a gólya.

2014. jan. 22. 08:49
 14/27 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Azt kifelejtettem, hogy egyszerre sikerült a baba.
2014. jan. 22. 08:52
 15/27 anonim ***** válasza:
4%
a mi sohasenem esunk teherba pedig mar a devla. 13/L
2014. jan. 22. 09:15
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
a kérdés arról szólt, hogy sokan estek-e már így teherbe. Kedves lepontozók, hát nem értitek, hogy egy csomóan meg nem? :)
2014. jan. 22. 09:48
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egy elég rosszindulatú feltételezés. Legyen emiatt, vagy más okokból, de azért elég szemét beszólás valakinek azt mondani, hogy na várd ki a végét, lehet nem is lehet gyereked.

Mi is megszakítással voltunk együtt 2 évig, nem lettem terhes. Kivizsgáltattam magam, semmi bajom, teljesen egészséges vagyok, de még mindig nincs tervben a gyerek.

2014. jan. 22. 10:45
 18/27 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg betojok :D Az abortuszok 90%-a minimum azért van, mert "hopp... ez most nem jött össze". Akkor megértem, ha valaki így "védekezik", ha nem lenne gond egy baba, na de aki nem szeretne, azt komolyan ennyire nem zavarná egy kisbaba életének az elvétele (abortusz)?
2014. jan. 22. 10:58
 19/27 anonim ***** válasza:
69%
szerintem ne kezdjünk bele az abortusz témába. Nem az volt a kérdés.
2014. jan. 22. 11:06
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi is így védekeztünk sokáig, de persze nem lett volna baj, ha jön a baba. Nem jött. Nekem is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy amúgy sem jönne és gond van, nagyon féltem ettől. Ehhez képest mikor elkezdtünk élesben próbálkozni, azonnal terhes lettem, az első hónapban. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy gond van, lehet, hogy csak tényleg tudja a párja, hogy mit csinál.

A megjegyzésed pedig igenis szemétség volt, ritka bunkó dolog ilyennel riogatni valakit, főleg, ha barátnőnek nevezed magad.

2014. jan. 22. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!