Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi után olykor "mindjárt...

Mensi után olykor "mindjárt megjön érzés" (enyhe mensis hasfájás) Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Dec.31-én kellett volna megjönnie,már kezdtem örülni,hogy sikerült a kistesó,de gondoltam a teszttel várok 1hetet. Pontosan 1hét után,pont mikor már a tesztet vettem volna,megjött. De elég furán véreztem: nem darabosan,csak piros vérzés. Aztán gondoltam,csak megveszem a tesztet: negativ lett (persze). Aztán masnapra már normal volt a vérzés,annyi különbséggel csak,h semmiféle hasfájásom nem volt,ami pedig mindig van az első napokban.

Ami aggaszt,h miota elmult a mensim,azota némely napokon enyhe mensi görcseim vannak,derékfájással. Nem vészes,de érzem. Az első,rögtön a mensi elmulásának 2.napjan volt. Volt már valaki így? Netán ciszta? Készülök orvoshoz,de azert addig is érdekelne egy-két vélemény! Köszönöm! :)

2014. jan. 20. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
szia,mi lett veled azóta???Mert nekem a nemvárt előtt nagyon halvány pozi tesztek,aztán megjött 3 nap késéssel,de nem volt olyan mint eddig,most meg 2 napja megjön érzésem van.... :O
2014. febr. 5. 09:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát pont holnap kéne megjönnie...! A hasfájás elmult,ugynéz ki cisztám sincs,mert azota voltam orvosnal-igaz nem UH-gal vizsgalt. Ami ebben a hónapban fura volt,h peteérés után két nappal már elkezdtek feszülni,fájni a melleim. Ami nekem még ilyen korán sosem volt. Mindig kb.egy héttel mensi előtt...

Egyébként a hasam ma kezdett csak fájdogálni,inkább feszül. De azt gondolom,mert meg fog jönni (sajna) :(

És elmult már akkor a mensid? Csináltál azota tesztet?

Drukkolok neked,h mielőbb összejöjjön a bébi! :)

2014. febr. 6. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
szia,remélem sikerült a baba,nekem ugyan úgy feszül a hassam,majd hétfőn megyek dokihoz és kiderül :)
2014. febr. 7. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Szorítok a hétfő miatt!! :) Eddig még nem jött meg nekem...! :)
2014. febr. 7. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
szia,veled mi van eddig???Velem még mindig nem tudom...majd kiderül a héten
2014. febr. 10. 20:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát nem sok(jó),csináltam tesztet szombaton. Nagyon halvány pozitiv lett. (Pénteken kellett volna ugye megjönnie). Aztán hétfőn rózsaszines folyásom lett,majd kedden "megjött" ill.el kezdtem vérezni és elég erős hasfájásom is volt. De ami fura,h semmilyen darabok nem voltak a vérben. Meg igazából 1betét elég volt 1nap,csak a wc-n jött belőlem...! Ma nem fáj a hasam,vérezgetek,de már sűrübb a vér. Ami fura,h a mellfeszülés,hasfeszülés,rettentő fáradtság még mindig rajtam van. Közben kértem az orvostól időpontot egy hormonvizsgálatra.28-án megyek. Ugyhogy várok...mást nem nagyon tudok,mivel már volt egy korai vetélésem júniúsban és akkor sem csinált különösebbet a doki. Mondta,h az értékek nem jók (vérvétel volt) ezért korai vetélés lesz. Ugy is lett(akkor is véreztem és halvány pozi tesztjeim voltak)

Probálok pozitívan gondolkozni és arra gondolni,h majd a hormon vizsgalat kideriti,mi a helyzet. De azért fura,h az első terhességemnél/előtt semmi ilyen gondom nem volt...!

Írj,ha megtudsz valamit!! Addig is szorítok!! ;)

2014. febr. 12. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!