Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány második csík, pozitívn...

Halvány második csík, pozitívnak mondható?

Figyelt kérdés

A bal oldali kép a régebbi, a jobb oldali pedig a ma reggeli tesztelés eredménye. A két kép között 4 nap különbség van, de nem sokkal lett erősebb... Illetve napok óta erősen szédülök. Ez lehet a terhességnek a jele?

[link]

2014. jan. 20. 20:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A másik képen ez a bal oldali, amit elvileg senki nem lát. Ennél erősebb lett a mai ami a jobb oldalon van.
2014. jan. 20. 22:59
 12/19 anonim ***** válasza:
en mind a ket teszten latom hogy pozitiv gratulalok!! En nem ertem miert mondjak hogy nem lassak amasodik csikot
2014. jan. 21. 03:15
 13/19 anonim ***** válasza:
szia! Én is pozitivnak látom :) Drukkolok h erősödjön :)
2014. jan. 21. 08:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív! Reméljük erősödik. Majd írj! :)
2014. jan. 21. 10:04
 15/19 anonim ***** válasza:
teszteltél ma?
2014. jan. 21. 12:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Ma nem, csütörtökön fogok, holnap veszek majd tesztet. Most másfajtát fogok venni, mert ma néztem amivel eddig csináltam az 25-ös érzékenységű... Szóval kíváncsi leszek. :)
2014. jan. 21. 17:32
 17/19 A kérdező kommentje:
A mai nap tesztelés eredménye totálisan negatív. Csak akkor azt nem értem hogy az előző kettőnél miért volt ott a halvány csík... :(
2014. jan. 23. 08:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Legközelebb sikerül! Picit legyél türelmesebb, később tesztelj, és akkor nem éled bele magad, talán...A baba tudja, hogy mikor kell jönnie, és sosincs késő, nyugi!
2014. jan. 23. 12:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Csak akkor nem értem 2teszt mièrt lett pozitív. Kértem időpontot dokihoz, jövőhéten megyek. Amúgy semmi vérzésem nem volt. Pozitív teszt úgy tudom nem téved, negatív tévedhet, nem?
2014. jan. 23. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!