Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért érezhetek melegséget a...

Miért érezhetek melegséget a hasamban?

Figyelt kérdés
Mintha picit égne legbelül.
2009. dec. 3. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Pl meleg teától, vagy gyomorégéstől.
2009. dec. 3. 10:44
 2/3 A kérdező kommentje:
nem ittam még semmit.Tudom milyen a gyomor égés,4hós lányom van:)ez nem az,csak érzem bent a meleget.multkor 2napig égett,zsibbadt a m.bimbóm,tegnap is.A napokban fogok mensisni.De soha nem voltam még igy,elég furi.
2009. dec. 3. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát nem fogod elhinni, de én a melegséget valahol a térdem fölött érzem a combomban, de egészen a térdkalácsomnál.

Nem viccelek. meg azt érzem, hogy mindjárt elégek. A szemem is majd kiég.

Ok hogy a hőm reggelente 37, este meg 37,2-3, de pl most csak 36,8. De a tenyerem közepe majd kigyullad.

Én csak egyszer éreztem ilyet. Amikor előszor teherbe estem :) (akkor nem maradt meg sajnos) Remélem ez most végre az!!!

2009. dec. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!