Nem értem mi történik? Miért ilyen a görbém? Ebből már tuti nem lehet babóca?
Még meg se jött. Nem értem, miért írod le magadat 4 nappal a nemvárt előtt. Ezt olyan elkeserítő olvasni nap nap után...
Az történt, hogy a 21. ciklusnapodon volt tüszőrepedésed, ez jólk látszik a görbén: felment a hőd, és fenn is maradt. Jókor szeretkeztetek ráadásul. Már csak várnod kell, és leghamarabb 4 nap múlva tesztelni.
Összehasonlításképp az én babás görbém: [link] Ugye mekkora esések voltak benne? Mégis baba volt a dologban. De idő kellett hozzá, mire kiderült. 10 nap alatt senki se várjon eredményt, mert nem lesz.
Ezt a görbét (1. válaszoló) reklámozni kéne a lányok között, mert ha egy tizedet esik a hő, mindenki kezd reményt veszteni. Köztük én is.
Gratulálok!:)
Én reklámozom is. :-)
első voltam
Kedves első válaszadó.remélem még felkukkantasz a kérdésemre.A görbém változatlan még mindig iszonyatosan cikk-cakkos.Mit szóltok hozzá?
szia!
sztem ha marad a hőd és (reméljük) nem jön meg akkor 7-én tesztelhetsz egy reggeli pisiből 10-essel!
sok szerencsét!
Kedves Kérdező!
Nagyon ígéretes a görbéd.:)
Egyéb tüneteid?
Első vagyok.
Ha jól számolom, ma vagy a 12. napodon tüszőrepedés után. A hőd még mindig magas, de ez még mindig "csak" a természetes tartomány: akkor is ilyen magas lenne, ha gumival védekeztetek volna.
10-es érzékenységű teszttel talán már próbálkozhatsz tesztelni, de ha ilyen nincs, akkor még legalább 2 napig türelemre intenélek. Ugye kibírod? :-) És ha a 10-es teszt esetleg negatív lesz, akor se ess kétségbe. Egészen addig van remény, amíg meg nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!