Mit mutat a görbém?
Igazából nem arra vagyok kíváncsi, hogy terhes vagyok-e vagy sem, mert sajnos nem sikerült egész hónapban mérnem, mert új munkahelyem van, máskor ébredek. Jövő hónapban már minden nap tudok mérni.
Annyi lenne a kérdésem, hogy a ciklus.hu csak akkor húzza be a peteérést, ha minden nap mérem magam?
Ezen kívül, ha valakinek van valami véleménye a görbéről azt is írja le, hátha tudtok nekem segíteni, abban hogy megértsem!
Pl. Miért mehetett fel 37.re a reggeli hőm 2 napja és miért esett úgy vissza?? Lehet hogy most volt peteérésem??
Ez az első "mérős" hónapom, és még csak 2 hónapja hagytam abba a gyógyszert, ezért kicsit zavaros is még, mint látszik.
A szeptember csak 20 napos, most meg már jóval többnél járok, de még nem jött meg.
szeptember (nem mérős):
október :
Nem volt időm minden együttlétet beírni, úgyhogy most azt ne nézzétek.. :D
Szerintem pont a peteérés környékén nem mértél hőt.
Szerintem, ha terhes lennél, akkor most magasbbnak kéne lennie a hődnek.
Nekem ami pét írt a ciklus.hu, mérés nélkül, akkor éltünk hzas életet :), és össze is jött a baba. (küldött mélt, hogy ovulációs napom következik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!