Lehetek terhes ha a párom nem élvezett belém?
Figyelt kérdés
A párommal nem védekeztünk,de egyszer sem élvezett belém. Meg szeretkezés után mindig kezet mos,hogy még véletlenül se maradjon az ujjain sperma, ha utána megujjaz. Szerinte kizárt,hogy terhes legyek,de mondjuk én sem érzem magam annak. Vagyis eddig semmiféle tünet nem jelentkezett..csak magamhoz képest 2 napja késik a menstruációm. Szerintetek mekkora az esélye annak,hogy terhes vagyok?2014. jan. 19. 12:45
11/15 anonim válasza:
2,5 évig megszakítással védekeztünk,persze volt,hogy néha óvszerrel de csak azért mertük,mert nem lett volna gond. A fiunk óvszer mellett fogant,tehát gondoltuk a születése után oly mindegy,hogyan védekezünk,sose volt probléma két hónappal ezelőtt viszont lett egy pozitív tesztem(sajnos elvetéltem),pedig sosem élvezett belém,és sosem voltunk együtt kétszer egymás után óvszer nélkül. Van esélye
12/15 anonim válasza:
Kb. 1 év megszakításos szex mellett lettem terhes a kisfiammal, utána a kisfiam születése után fél év múlva újból terhes lettem a kislányommal, majd 2 év megszakításos védekezés után most februárban fog a 3. babám megszületni. Szóval igen, nagyon is lehetsz terhes!
13/15 jánosi katallin válasza:
sziasztok hadd kérdezzek már egy kérdést ha a barátom nem bennem évez el csak ugy ráélvez a szüzhártyára akkor i s lehetek terhes!!!!!!!!!!!! mert olyan hányinger érzetem van
14/15 jánosi katallin válasza:
ha lehet valaki válaszoljon rá
15/15 anonim válasza:
A szűzhártyádra hogy tud ráélvezni?
Akkor már be kell tennie. És onnantól foga, hogy betette, onnantól fogva már van esély a terhességre...Pláne, ha el is élvezett, akkor elég nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!