Mennyire kevés az a vérzés ami után tesztelnétek?
görbém:
Bocsi a részletes beszámolóért, de úgy érzem szükséges.
Normál vérzésem: 2 nap közepes erős görcsökkel, hirtelen jön meg, 3-4 nap gyenge és pecsételés felváltva.
Péntek reggelre leesett a hőm, délben láttam, hogy "megjött", de aztán késő estig csak pár csepp vér jött (de élénkpiros). Automatikusan bevettem a gyógyszert, szóval nem tudom, hogy görcsöltem-e vagy sem. A melleim továbbra is nagyon feszültek, ez mindig elmúlik amikor megjön. Estére felhúztam magam, hogy miért nem jön már meg rendesen ha a baba kizárva (hő miatt), ezért beleültem egy kád meleg vízbe (lehet, hogy hiba volt). Ettől megjött, éjszaka folyamatos gyenge vérzés volt. Tegnap napközben újra piros pecsételés görcs nélkül, este óta pedig már csak rózsaszínes folyás. A hőm visszament 37 fölé újra. Még egy dolog, tampon felhelyezés közben úgy éreztem vmi fura, aztán rájöttem, hogy olyan magasan van a méhszájam, hogy alig lehet elérni. De nem vagyok ebben szakértő, lehet, hogy nem mérvadó.
Nagy hibát vétettem, azzal hogy beleültem egy kád vízbe?
És szerintetek tesztelnem kéne? (13 dpo-n csináltam egyet, az negatív lett.)
Ez volt a korábbi kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Felesleges tesztelned, ez tőbb vérzés mint pár csepp barnázás.
Pláne ha élénk piros vér is volt, kitárt hogy terhes lennélp
Szia! Ha van otthon teszted miért nem próbálod meg? Mit veszítesz vele? Nekem is megjött, pedig szépen alakult a görbém és minden egyéb más. Nem sokat véreztem, az is egy napos volt, utána két nap maszatolás. Nekem a hőm nem esett annyira vissza, mint a tiéd, csak 1 tized fokkal tért el. Van otthon tesztem, holnap reggel megcsinálom én is, és majd ha látom a negatív tesztem legalább leállítom magam a reménykedésről... Amúgy nekem már halvány pozitív volt a tesztem mikor elkezdtem vérezni...
Majd írj mi lett! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!