Closti első hónap után történt ez már valakivel?
Figyelt kérdés
Egy hónapig szedtem a Clostit. Utolsó ciklusom 26, megelőző 27 és az októberi 28 napos volt. Lett is pé-m tőle, még vérzés is az ovukor. 7. dpo-n rettenet hányás, görcsök, hasmenés, azóta folyamatos émelygés, alhasi "görcsök", a hónom alól induló mellfájdalom, sokszor szédülök, de néha szinte ájulásig. 26.napon teszteltem negatívat, és ma a 29.-en szintén. Pedig ma is hasonló tünetekkel ébredtem. Mit gondoltok? Csak kitolja a ciklust? Lehet még baba? Ja, x-epillel teszteltem..2014. jan. 19. 07:09
1/1 anonim válasza:
MIndkét fiamnál az első clostis hónapnál volt a siker. De én az elsőnél a 36. a másodiknál a 34. napon teszteltem pozitívat, de nekem alapjáraton is hosszúak voltak a ciklusok. Igaz nézte a doki a p.é-t, és az uh a 12. napon látszott, de nem mertem előbb tesztelni.
Mellesleg a második babánál, még a 34. is halvány volt a csík. X-epil teszt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!