Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe lehet így esni?

Teherbe lehet így esni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok és a segítségeteket szeretném kérni.

Január 11-12-én nálam aludt a párom és le is feküdtünk. Eleinte védekeztünk , aztán úgy gondoltuk hagyjuk az óvszert.

Az együttlét előtt orálisan "kielégítettem" , akkor a péniszéből, gondolom előváladék jött. Megtörtént az együttlét és a hasamra élvezett ami lefolyt a nemiszervemhez, letöröltem zsebkendővel . Majd fél óra után ujból ugyan így együtt voltunk . Többször is . Ma 5. Napja , hogy késik a menstruációm . Az lenne a kérdésem , hogy teherbe eshetek e ettől? Hány % az esélye?

Válaszokat előre is köszönöm.

2014. jan. 19. 00:19
 1/9 anonim válasza:
74%

A zsebkendővel való törölközés,nem a legjobb megoldás a biztonságra.A spermium 3 óra hosszáig életképes.

1.Betörölhetted a zsebkendővel is a spermát/kicsi az esélye/.

2.Nem tusoltatok,nem mosakodtatok,az ismételt közösülés közben,a pénisz,bevihette a spermát,plusz ha a párod sem tusolt,a húgycsőben még lehetett sperma.

Ez csak az én véleményem.

Meg az is,hogy ha eljuttok addig hogy szexeljetek,miért nem tudtok addig eljutni,hogy kellőképpen védekezzetek?Higgyétek el ez nem játék!

2014. jan. 19. 00:33
 2/9 anonim ***** válasza:

mivel ha jól értem 13.-án kellett volna megjönnie ezért elég kevés esély van rá, hogy előtte való 1-2 teherbe estél.

de a késés oka lehet amiatt is, hogy hosszabb a ciklusod és így később volt peteérésed, így akár teherbe is eshettél. ebben az esetben viszont nem azért késik még, hanem majd pár nap múlva fog késni.

így érthető?

egyébként meg ha nem akarsz gyereket akkor védekezz, mindig! ilyen egyszerű. vagy ha nem védekezel akkor meg készülj fel arra, hogy bármikor anya lehetsz...

2014. jan. 19. 00:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha védekezés nélkül jár benned f--sz

(nem, nem a szádban, vagy análban...csak mihez tartásként írom le, hátha azt sem tudod, hogy készül a gyerek)

akkor mindig esélyes, hog terhes lehetsz!

Gratulálok!

2014. jan. 19. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:
*hogy
2014. jan. 19. 07:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia. Kicsi az esélye, hisz vannak, akiknél a tudatos próbálkozás ellenére sem jön össze a baba. Viszont a gyerkőc mindig akkor jön mikor nem számítasz rá. Én is egy megszakított közösülésből lettem. Tesztelj, mert ha netán pozitív, érdemes minél előbb elgondolkozni, hogy mi legyen a picivel.
2014. jan. 19. 11:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! Ha lenne baba megtartanám .

Ha jóltudom két hét elteltével lehet tesztelni (?)

2014. jan. 19. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, aktustól számított 12-14 nap. Kíváncsi vagyok, mi lett. Írd meg légyszíves!
2014. jan. 19. 15:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom !
2014. jan. 19. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:
A megszakítás nem védekezés, főleg így nem! Én is így lettem terhes, igaz 25 évesen és azért csináltuk így , mert nem volt gond egy esetleges terhesség és mikor kiderült, nagyon örültünk! De még egyszer mondom ez nem védekezés.
2014. jan. 19. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!