A 12. ciklusnapon nincs tüsző clostylbegit ellenére, akkor adjam fel? Ez a 3. clostis hónapom és a doki nem lát semmit a HASI ultrahangon.
Miért hasin nézi? A hüvelyin sokkal jobban lehet látni a tüszőket! Egyébként meg ne keseredj el, én is sokáig szedtem a clostit, Duphastonnal kiegészítve és csak nagyon ritkán lett tőle peteérésem. Aztán annyira elkeseredtem,h nem is mentem a nőgyógyász felé több hónapig. Elkezdtem szedni a barátcserjét magamtól és még abban a hónapban terhes maradtam.
19+2 hetes
:( én sem értettem miért nem hüvelyi...már annyira kivagyok borulva
neked gratulálok!!!
amúgy fura, de ovulációs fájdalmaim vannak
Hasi ultrahang??? Döbbenet. Hüvelyi kell...
Amúgy minden doki máshogy adja a clostyt. Erre én vagyok a bizonyíték, illetve már itt is sok csajtól olvastam, hogy ki így szedi ki úgy..
Én 6 orvosnál voltam, mire sikerült terhesnek lennem. És ebből 2 adott clostyt és mint a két orvos máshogy szedette. Az első napi 1 szemet a ciklusom 5. napjától a második doki napi 2 szemet a ciklusom 2. napjától. Az utóbbi jött be.
Én mértem a hőmet is, hogy lássa az orvos hogyan hatott a gyógyszer és persze hogy én is lássam mi történik..Csináltam minden hónapban ovu teszteket.Szex a ciklus 11-18. napjáig minden nap 1-szer. (doki tanácsára) Így sikerült a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!