Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez nagyon halvány pozitív?

Lehet ez nagyon halvány pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

Éles szeműeknek.:) Vagy csak odaképzelem a halványka csíkot?

2014. jan. 18. 11:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én nem látok semmit max csak azt hogy hol kéne lenni a második csíknak!Késik már? kívánom a legjobbakat!A.
2014. jan. 18. 11:08
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia ! Szerintem ez negatív! En nem látok rajta halványan sem második csíkot! Mióta késik?

Szerintem tesztelj pár nap múlva! Drukkolok!

2014. jan. 18. 11:10
 3/16 anonim ***** válasza:
ez negatív teljesen
2014. jan. 18. 11:11
 4/16 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem látok halványka csíkot. :( Kívánom , hogy pozitív legyen belőle!
2014. jan. 18. 11:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát, lehet, van már ott valami, de ha így is van, legalább két nap mire egyértelmű lesz. Szóval azt tanácsolom, hogy hétfőn reggel tesztelj első viteletből. Drukkolok nagyon !
2014. jan. 18. 11:31
 6/16 anonim ***** válasza:

Ez egy tök negatív teszt. Képzeled a második csíkot.

A pozitív teszten nincs mit megbeszélni, az ha halvány is, de pozitív és az egyértelmű.

Valószínűleg még csak ki sem maradt a vérzésed, hanem annál előbb csináltad meg, így ha terhes is vagy netalán, akkor sem kell csodálkozni, ha negatív.

Vagy ha már napok óta késik, akkor pedig nem valószínű, hogy terhes vagy. Kivéve, ha nem később történt a teherbeesés.

2014. jan. 18. 11:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarok, talán látok valamit, de nem egyértelmű. Ismételd 2 nap múlva. Drukkolok!
2014. jan. 18. 11:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is tök negatív..:(
2014. jan. 18. 12:02
 9/16 A kérdező kommentje:

Igazából nincs mihez viszonyitanom, hogy késik-e, mert még szoptatok és nem tért meg vissza a ciklusom.

Neha ellovok egy tesztet, mert sok olyat olvastam mar, hogy igy is terhes lett valaki.

2014. jan. 18. 12:06
 10/16 A kérdező kommentje:
De köszönöm, ha nem most, majd remelem később összejön a harmadik baba! Meg csak 10 honapos a Fiam, úgyhogy nem sürgős azert annyira.:)
2014. jan. 18. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!