Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok év után teherbeesők, most...

Sok év után teherbeesők, most mit csináltatok másként, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Volt valami kezelés, szedtetek-e valamit, életmódot váltottatok, vagy mi lehet a siker mögött, ha előtte évekig nem jött a baba? Mióta vártátok, és hány évesek vagytok most, első vagy többedik baba? Elég szomorú vagyok, mert bármit megtennék, mégsem sikerül nekünk 4 éve.

2014. jan. 18. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Én semmit nem tettem, semmin nem változtattam, semmit nem szedtem. 3,5 év múlva lettem terhes. Szerintem az égiek pontosan tudták, én még nem értem meg az anyaságra. Így utólag, lehet jobb, hogy nem jött azonnal, amint terveztük.
2014. jan. 18. 12:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Hat nekem tiltott az orvosom par dolgot az endometriozisom miatt. Na epp ezeket csinaltam, amikor sikerult. A masik hogy nem is foglalkoztam a baba temaval, csak elveztem az ev veget, a pihenest. Es igy mi 7 ev varakozas utan vagyunk mar. Sajnos az orvosok mindig mellebeszeltek de szerencsere megis osszejott. Mar csak azert imadkozom, hogy egeszseges is legyen es vegre megszulessen. Elso baba lesz es most 6+4 hetes. Bar doki szerint csak 5.

:) Fel a fejjel, fog az sikerulni. Mar en sem hittem semmiben sem! Es megis van azert csoda! :)

2014. jan. 18. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!