Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az alacsony hő miatt lehet,...

Az alacsony hő miatt lehet, hogy nem tud megmaradni a baba?

Figyelt kérdés

Alacsony a hőm, az alaphőm 35,5, ovulációkor 34, és ovu után is csak maximum 36-ig ugrik meg a hőm. Volt már egy vetélésem. Amióta próbálkozunk újra, azóta hőmérőzök és megijesztenek ezek az értékek.

Voltam pajzsmirigyvizsgálaton, mert azt mondták, hogy alulműködés lehet, de az eredményeim jók lettek, az orvos nem is adott gyógyszert. (2,2 lett a TSH-m, és az orvos szerint 2,5-ig nem is adnak gyógyszert, a hőre semmit se mondott.) Azért engem ez az alacsony hő kicsit kétségbe ejt, mert sokszor olvasom itt, hogy 37 fok alatt nem marad meg a terhesség. Mit gondoltok? Volt már valakinek hasonló tapasztalata?

2014. jan. 14. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
és a mostani görbéd?
2014. jan. 14. 14:42
 12/13 A kérdező kommentje:

a mostani is ilyen, mindig egyforma, csak most még nem látszik a teljes ciklus.

6 órai mérés nincs, van pár 8 órai, de igyekszem mindig ugyanabban az időben mérni, 9-kor. Rögtön, ahogy kinyitom a szemem, nem is kelek ki az ágyból csak lenyúlok az ágy mellé a hőmérőért.

2014. jan. 14. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben vennék egy nem digitális hőmérőt és azzal mérném mert sajnos lehet, hogy nem jó a digitális hőmérőd. Én is jártam így!
2014. jan. 15. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!