24 hetesen elférne még a pocak ebben az esküvői ruhában? (még nem tudom, hogy terhes vagyok-e)
Itt a görbém (tudom, magas az alaphőm):
Évek óta hőmérőzök (védekezési céllal). Június elején lesz az esküvőnk, onnantól szeretnénk babát tervezni. De az elmúlt pár hónapban már nem védekezünk túl komolyan. Ebben a ciklusban pont pé előtt együtt voltunk védekezés nélkül. Nincs semmi tünetem, csak a görbém szokatlan. Még sosem ugrott ilyen magasra a hőm.
Ma voltam esküvői ruhát nézni, és egy ruhába teljesen beleszerettem. Az a gond, hogy szerdáig tudtam csak elrakatni foglaló nélkül, addig meg nem tudom meg biztosra, hogy terhes vagyok-e vagy sem. Szerintetek deréktól bővülő ruha oké lehet 6 hónapos pocakhoz? És van értelme tesztelni szerdán (13 dpo)?
ruha(sajnos nagyobb képet nem találtam róla):
Szerintem ez nagyon nem csinos szabás egy kismamának, pláne 24 hetesen. Nekem már hatalmas pocakom volt ekkor, akkora mint sok mindenórás kismamának! Pedig én magam semmit nem híztam, hanem fogytam kb 5 kg-ot, csak a baba nőtt bennem!
Úgyhogy ezt nehéz előre megmondani hogy fog kinézni az ember, de biztos nem ilyen ruhát választanék, a helyedben.
Megmondom őszintén mi is hasonlóan voltunk, mármint a baba dologgal és az esküvővel. A férjem januárban már nagyon rebesgette a témát, május végén volt az esküvőnk, mi is lazítottunk a védekezésen (megszakítással), de nem hagytunk fel teljesen vele, és nagyon nem bántam meg. Nekünk elég stresszes volt az esküvő előtti pár hét (nem is tudom hogy bírtam volna, ha mellé ,még a terhességi rosszulléteim is kínoznak), és az álomruhámról is le kellett volna mondanom, hasonló szabású, mint ami neked tetszik. Arról nem is beszélve, hogy az első 14 hét reggeltől estig tartó masszív rosszulléttel telt, úgyhogy isteni szerencse, hogy nem jött össze, mert egy rémálom vált volna abból a gyönyörű napból :(
Úgyhogy én nem lebeszélni akarlak a babáról, pláne ha összejött már, akkor gratula :) DE lehet, hogy áthúzza a számításaidat az esküvővel kapcsolatosan. Ez a ruha pl szerintem kilőve... :)
Egyébként az esküvőt-nászutat követő első éles hónapban összejött a lányunk, úgyhogy nem késtünk le így sem semmiről, és minden tökéletes volt, ahogy megálmodtunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!