24 hetesen elférne még a pocak ebben az esküvői ruhában? (még nem tudom, hogy terhes vagyok-e)
Itt a görbém (tudom, magas az alaphőm):
Évek óta hőmérőzök (védekezési céllal). Június elején lesz az esküvőnk, onnantól szeretnénk babát tervezni. De az elmúlt pár hónapban már nem védekezünk túl komolyan. Ebben a ciklusban pont pé előtt együtt voltunk védekezés nélkül. Nincs semmi tünetem, csak a görbém szokatlan. Még sosem ugrott ilyen magasra a hőm.
Ma voltam esküvői ruhát nézni, és egy ruhába teljesen beleszerettem. Az a gond, hogy szerdáig tudtam csak elrakatni foglaló nélkül, addig meg nem tudom meg biztosra, hogy terhes vagyok-e vagy sem. Szerintetek deréktól bővülő ruha oké lehet 6 hónapos pocakhoz? És van értelme tesztelni szerdán (13 dpo)?
ruha(sajnos nagyobb képet nem találtam róla):
szerintem nem állna jól ez a fajta, olyat próbálj keresni ami mell alatt van megkötve, de jól néz ki akkor is ha esetleg nem vagy terhes. Nekem a Héjja szalonból volt a ruhám, először ezt próbáltam fel:
az ilyen típusú neked is jól állna, terhesen vagy anélkül is, ez minden alakra előnyös.
Szia!
Pont egy éve ugyanez volt a problémám. Bár azóta sincs baba, én végül úgy döntöttem, hogy nem foglalom le a ruhát, maximum keresek tovább. Ja, és ez februárban volt. Jól tettem, a ruhát megtartották, de ha baba lett volna a dologban, akkor nem lett volna jó rám. Szerintem Az a ruha egy hét múlva is meglesz, ne izgulj!
én egyébként augusztusba választottam ki a ruhát, és szeptemberbe volt az esküvő.
A szalon tulajdonosa azt mondta, most már nem úgy van mint régen hogy fél évre előre le kell foglalni a ruhát. Egyrészt baromi kevés az esküvő, ki ment a divatból, másrészt ehhez alkalmazkodik minden szalon, nagy a kínálat, kedvezőbbek az árak, mobilisak, egy hét alatt átalakítanak minden ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!