Lehetek-e terhes, ha kb. másfél hete késik a menstruációm, de a teszt negatív lett, és eddig rendesen megjött mindig, soha nem késett, viszont apróbb jelek vannak, hogy esetleg terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Gyakran érzem azt, mintha meg akarna jönni. Illetve a hónalj-mell tájékon, mintha izomlázam lenne (de nem végzek semmi olyat, ami miatt izomlázam lehetne...), illetve gyakrabban megyek pisilni, és folyásom van, amin semmilyen kóros elváltozást nem tapasztalok.2014. jan. 13. 15:46
11/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Lett belőle baba? Hasonló tüneteim vannak csak nekem még fémes íz a szájban, nem tudom meginni a kedvenc italom, állandóan fáradt vagyok.
12/13 anonim válasza:
Mármint az azóta sikerült e baba nektek? Kérdés kimaradt. :$
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves Nikolett_90!
Épp most olvastam a kommentedet! Sajnos azóta sem vagyok babás... Nem tudom, hogy mi lehetett akkor. De most fogok menni a 3. nőgyógyászhoz, aki nagyon ért a hormonális problémákhoz! Remélem, nálatok jól alakultak a dolgok!!! :D
2014. aug. 1. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!