Miert nem emelkedik meg a hom peteeres utan? Biztos h volt pe-em m ereztem is es ovutesztet is hasznalok!
Oktober 16.-an volt a 2.missed abom, mar nagyon szeretnenk babat,3 honap szunetet mondott a doki. Most telik le, merem a hom, ovutesztelek.
Elozo honapban is tuti megvolt a peteeresem m ovuteszt is + volt, es ereztem h akkor van! 2.pozi nap este annyira fajt h mozogni nagyon nem volt jo. De a hom akkor is 36,4-36,5 volt peteeres elott, peteeres utan 3-4 napig 36,6 es utana kezdett el felmenni 36,7 majd 36,8 ig, egeszen mensi napjaig amikor visszaesett. Elso 5-6 napban mensi utan 36.3 volt kb a hom majd 36,5 vegig az elso + ovutesztig. Elso + (ez meg nem volt teljesen eros csik) napjan 36,4 es most ez a 3. Napja h 36,6 a hom! 2 nap nagyon eros 2 csik tegnap mar nagyon halvany volt a 2.csik, de most akkor miert nem ugrott fel rogton a hom 3-4 tizedet? Miert nem emelkedik rendesen a hom? Eddig mindig rendesen felugrott 3 fokot kb. Nagyon el vok most megint keseredve :(
És neked eddig milyen eltérések voltak a megszokott peteérésedhez képest? Miben tért el a hőd v peteérésed a szokásoshoz képest?
M nekem az alaphőm is magasabb mint eddig volt, 36.2-36.3 volt, most műtét óta 36.5 és csak 3 tizedet ugrik fel kb a peteérés után nagy nehezen a hőm a mensi napjáig.
Meg nagyon nehezen is akar megindulni felfelé a hőm.
Én mindenképpen maradok a hőmérős tesztelős módszernél m így legalább tudom h mikor rendezett a ciklusom. Persze a nyákomat is szoktam figyelni, az is megvolt is a tojásfehérjés nyák pozitív teszt mindegyik napján. Ezért vagyok tanácstalan a hőmmel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!