Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert nem emelkedik meg a hom...

Emese19 kérdése:

Miert nem emelkedik meg a hom peteeres utan? Biztos h volt pe-em m ereztem is es ovutesztet is hasznalok!

Figyelt kérdés

Oktober 16.-an volt a 2.missed abom, mar nagyon szeretnenk babat,3 honap szunetet mondott a doki. Most telik le, merem a hom, ovutesztelek.

Elozo honapban is tuti megvolt a peteeresem m ovuteszt is + volt, es ereztem h akkor van! 2.pozi nap este annyira fajt h mozogni nagyon nem volt jo. De a hom akkor is 36,4-36,5 volt peteeres elott, peteeres utan 3-4 napig 36,6 es utana kezdett el felmenni 36,7 majd 36,8 ig, egeszen mensi napjaig amikor visszaesett. Elso 5-6 napban mensi utan 36.3 volt kb a hom majd 36,5 vegig az elso + ovutesztig. Elso + (ez meg nem volt teljesen eros csik) napjan 36,4 es most ez a 3. Napja h 36,6 a hom! 2 nap nagyon eros 2 csik tegnap mar nagyon halvany volt a 2.csik, de most akkor miert nem ugrott fel rogton a hom 3-4 tizedet? Miert nem emelkedik rendesen a hom? Eddig mindig rendesen felugrott 3 fokot kb. Nagyon el vok most megint keseredve :(

2014. jan. 13. 07:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom h előző 3-4 nap és ezután 1-2 nap kellene a piros karika :P Ezért is nincs most,m most még pihi van, sajnos.Következő hónaptól szeretnénk már próbálkozni élesben!!! De ha most meg a hőmmel van gond akkor mit csináljak? Nem ilyen volt eddig a peteéréses hőm :/
2014. jan. 13. 11:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha jövő hónapba mész vérvételre, ott progeszteront is fog nézni a 21. napon, és abból kiderül van -e ovulációd. Mert lehet hogy peteérésed van, de nem tud megrepedni érted? És ha kevés akkor hormonnal támogatják vagy utrogestan vagy duphaston, minden rendbe lesz ne ess kétségbe :)
2014. jan. 13. 13:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Aha, értem persze. Köszi a válaszod! Próbálom egy kicsit lenyugtatni magam, csak annyira sz*r, h most meg ez miatt nem állhatnunk neki a babaprojektnek :(
2014. jan. 13. 13:34
 14/21 Roberta77 ***** válasza:

Mi is most akarunk belevágni a fél éves szünet után

(Missed ab miatt kellett ennyit várni)

Most a heten lesz pé-m.

Nekem meg a 21.napi vérvétel eredményére kell várnom :-/

1 hónapja voltam és nincs kész :-(

Jó volna tudni a progeszteron szintet és ha alacsony, minél hamarabb pótolni.

2014. jan. 13. 14:26
 15/21 A kérdező kommentje:

Bassszuuus annyit kell várni annak az eredményére is???

Nekem a következő ciklusomban lesz ilyen vérvétel,jövőhét péntekre várom a mensim, utána hívom a dokit és akkor először 3.-5. nap között vesz vért és azt mondta h rá 2 hétre. De megbolondulok ha arra is egy hónapot kell várni mire kész lesz az eredménye :/

Nekünk is missed ab miatt kell várnunk :(

Nekünk ez volt már a 2. :'(

Nagyon szeretnénk már h a következő babánkkal minden rendben legyen!!!

És akkor most még ez is...eddig semmi gond nem volt a peteérésemmel, hőmmel, ciklusommal, minden rendben volt, most meg teljes kavarodás ahogy nézem :(

Nagyon remélem a következő ciklusomban már rendben lesz minden!!!

2014. jan. 13. 14:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Roberta 77! Te hőmérőzöl?
2014. jan. 13. 14:35
 17/21 Roberta77 ***** válasza:

Ezt olvastam:

A hö azért szokott leesni az ovu környékén, mert abban az idöben ugrásszerüen megnö az ösztrogének mennyisége, ami ezt okozza. Ezután ugrik meg az LH hormon szintje, majd csak utána történik meg a tüszörepedés. Ekkor az ösztrogénszint már leesik és a hö elkezd emelkedni. Tehát az ovu után már nem fog leesni a hö. Maga a tüszörepedés lehet a legmélyebb höjü napon, de az elsö három emelkedett höjü napon is.

2014. jan. 13. 14:36
 18/21 Roberta77 ***** válasza:

Nekem augusztusi missed ab óta ez a decemberi volt az első normális ciklus!!! Ne csodálkozz hogy október óta nem állt még vissza :-/ van akinek rögtön de van akinek 4-5 hónap :-/

Márciusban volt egy spontán vetélés úgyhogy nekem is a második volt :-(

Mértem a hőmérsékletem és ovuteszteltem hónapokig :-)

Most csak nyákot fogok figyelni

2014. jan. 13. 14:40
 19/21 A kérdező kommentje:

Első missed ab utána rögtön helyreállt minden! Nem volt ilyennel semmi gondom! Most meg annál több :/ Hát remélem úgy vok mint te és a következő ciklusom már rendeződik.

Remélem!!!

Mondjuk előző hónap még rosszabb volt, akkor 7 napig pozitív volt az ovutesztem, nem halványodott, és csak utána tűnt el a 2. csík :/ és akkor 33 napos volt a ciklusom. Ez most úgy néz ki h 29 napos lesz és tegnap már nagyon halvány volt a 2. csík (csütörtök - viszonylag jó látható 2 csík, péntek - nagyon erős 2 csík és este iszonyatosan fájt a bal oldalam, szombat - 2 erős csík és tegnap - alig látszódó 2. csík), alig látszott, remélem ma már teljesen negatív lesz az ovutesztem. Ezért is pörgök annyira ezen, m az előző ciklusommal se volt rendben minden, meg most se, báár az előzőhöz képest javuló tendenciát mutat!!! Ezért is reménykedem h a következő hónapban a ciklusommal minden rendben lesz!!!

2014. jan. 13. 15:10
 20/21 Roberta77 ***** válasza:

Szorítok :-)

És írj majd!

2014. jan. 13. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!