Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mindkét pete be van érve...

Ha mindkét pete be van érve akkor lehet rá esély hogy terhesleszek?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál de jövő héten vissza kell mennem
2009. dec. 1. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:

persze:) 2 petéd van akkor ikrek is lehetnek!!!!!!!!nekem injekcióval 5 petém lett, és puregon pent adtam be magamnak, a hasamba 8 napig 2 ambulla került 50 ezerbe, de gondolom te az olcsóbikat kaptad,ha 2 pete ért. m betűset?

kaptál e tüszörepesztőt?és mennyi a méhnyálkahártya?hány mm es a papirodon rajta kellene hogy legyen,

2009. dec. 1. 14:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy mind a két fele job és bal és 20mm.Én szlovákiába járok én nem kaptam szurit sem papírt.Bocs hogy el írtam.
2009. dec. 1. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
nem te irtad el csak én gondoltam hogy bisztos kaptál 2 petére. De igen lehetséges!!!!!!!!!!!sok sikert!
2009. dec. 1. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
na mi lett?
2009. dec. 4. 13:57
 5/5 A kérdező kommentje:
még eddig semmi csak szurkál a hasamaja.
2009. dec. 4. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!