Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy tized esés nem nagy szám,...

Egy tized esés nem nagy szám, ugye? Tegnap 37,1 ma 37 hétvégére (nagyon) nemvárom

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 09:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

na mi van?

Összességében ha az átlag felett van a hő akkor nem számít ha kicsit esik..

de sajna leeshet az a mensi előtt is pár órával.-Most csak nyugi és ülj meg a popódon. a magnézium nem árt, remélem kétcsíkos teszted lesz! a nemvárttól 3 napra már lehet két csíkod, de sajnos nem mindenkinek középidőben van ovulációja.. nekem egy héttel később is cak halványka volt a két csík.. most meg itt növöget a pocakomban a 27 hetes picurka!

A lényeg a nyugi!

türelem!

2009. dec. 7. 10:14
 12/17 A kérdező kommentje:

áááá gutát kapok! a türelmetlen hülye fejem:s

teszteltem. és szellemcsíkos lett:( látom a második csíkot csak épp színe nincs:(

kinek mi lett a szellemcsíkból?

mostmár azért is megvárom a szerdát, amúgy is a nyákom alapján pár nappal később volt p.ém

írjatok légyszi!!!!!

2009. dec. 7. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:

a szellemcsík tényleg így néz ki?

akkor nekem szellemcsíkos volt a tesztem..utolsó előtti válaszoló vagyok a 27 hetes magzattal.. -válaszoltam..:):) nyugi! a csík az csík.. ha látható akkor reméljük az így is marad, de ne agyalj!!szerintem ez baba! nekem éppen csak előjött valami halványka csík, szinte alig látszott néha meg azt hittem csak odaképzelem..

kevés még a hcg!

1-2 nap pihi , nyugi, reménykedés.. és utána remélem hatalmas boldogság!!!

2009. dec. 7. 11:10
 14/17 A kérdező kommentje:
:( ma is negatív :(
2009. dec. 8. 07:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem ez volt szellemcsik: [link]
2009. dec. 8. 14:49
 16/17 A kérdező kommentje:

hát ént ezt poztivnak mondtam volna

az én csíkom olyan volt, hogy fényben láttam, hogy igen is ott lenne a másik csík helye. de mára mire kiszáradt már nem látszik semmi:(

és kedves Képfeltevő neked ebből a tesztből mi lett???

2009. dec. 8. 14:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Először is: semmilyen csík nem jelent meg vagy nagyon nagyon halványan mégis?

nekem (a kismama vagyok az előzőek közül)ugyanilyen halványka semmilyennek mondott csíkom volt kétszer is két nap különbséggel.

Az én ciklusom 33-34 napos.. én a 30. napon tesztelzem először és 33. napon másodszor..

a második már jobban látszott de sokan azt sem tudják értékelni..Itt most nem akarok feleslegesen bíztatni, de ha az ovuláció később volt mint középidő és tudod hogy mikor akkor arra számolj 14 napot..

de sokan vannak kinek lassabban termelődik a hcg és a teszt erőssége sem mindegy...

drukkolok, ha meg nem most akkor meg majdnem a karácsonyfa alatt ismét neki lehet állni:)

Mi 11 hónapon át dolgoztunk most a harmadik babánál.. és az utolsónál lemondtam arrról hogy sikerül.. középidőben semmi szex nem volt, csak amikor már nem volt tétje akkor engedtem fel, és akkor bújtunk össze. addig meg az elkeseredés nem vitt már rá... és tessék a Clostilbegyt előtti hónapban sikerült..

drukk!!és nyugalom!

2009. dec. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!