Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges e hogy terhes vagyok?

Lehetseges e hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mar tervezzuk a babat.Tegnap elott kellett volna megjonnie,erzem is a tunetet,mert ilyenkor nagyon fajnak a melleim.Ma elmentem reggel wcre,es volt valami barnas,sargas folyas,amibol azt vontam le,hogy biztos megjon.De eddig nem jott meg.Lehet , ez beagyazodastol? Es mondjuk azert faj a mellem,mert kesobb volt peteeresem es meg nem tudja a testem sem,hogy esetleg baba van? Vagy csak kepzelodok?

2014. jan. 10. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk megmondani! Csinálj egy tesztet, ha tegnap kellett volna megjönnie akkor már érdemes!
2014. jan. 10. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges. Csinálj.egy tesztet... nekem 3 nap késés után délután is kimutatta h.pozitiv.

14 hetes kismami

2014. jan. 11. 06:22
 3/7 A kérdező kommentje:
De jo neked:))))Gratulalok,es boldog babavarast:))) Holnap reggel tesztelek!:)
2014. jan. 11. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia a mellfajashoz annyit fuznek hozza, hogy nekem a terhesseg jele egy az egyben menstruacios jel volt.. gorcsok, mellfaja,hiszti...Csak a szokasos dolgok. Drukkolok :)
2014. jan. 11. 13:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam a tesztet,nincs baba:( De menstruaciom sincs:/
2014. jan. 12. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom... de amig nem jön meg van remény!! En szoritok...
2014. jan. 12. 17:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy:)Koszonom:)Azert belul en is remenykedek:)
2014. jan. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!