Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes lettem?

Lehetséges, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés
15.-én volt néhány csepp barna vérzésem, és azóta csupa olyan tünetem van, mint a PMS, de sokkal erősebben! Nagyon durva vízvisszatartás, hátfájás, egyéb izomfájdalmak, szédülés, nagyobb étvágy, rosszkedv... Ha nem jön meg, teszteljek? Ezek a tünetek menzi előtt hány nappal vannak?
2013. dec. 18. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem iszonyatosan görcsölt a hasam, sokkal jobban, mint amikor tényleg megjön. Minden pillanatban azt hittem, hogy megjött. A nemvárt utáni napon volt egy nagyon pici barnázás, és utána még egy nap. Nem jött meg, most 9 hetes vagyok. :)
2013. dec. 18. 16:39
 2/2 Peppuh ***** válasza:
9.hetes kismama..neked meddig tartott ez az iszonyatos görcsölésed? Nekemis nagyon fajt meg hajnalban a hasam de most úgy nem érzem de 2napja tartott eddig..14.-ére esik a nem várt menzeszem..meg van 1het..es ilyen korán soha nem fajt a hasam .de ez most megilyesztett mert menti elott 1-2nappal van enyhe görcsöm ..de nemilyen eros több mint 1hettel a menti elott..28.ara esett az a köztes idő amikor könnyebben lehet babám. Es párommal egyutt voltunk meg az azt követő 2napon is ugy hogy tervezzük a babat..tehat semmi védekezés..lehet hogy baba van a képbe? Jahh es a székletem az enyhen szolva székrekedésem van..igaz faj a mellemis ..savam is van vagy nemistudom miez kellemetlen . Mintha sokszor gombóc lenne a torkomban. Szerinted? Jaj s egesznap aludnék:/
2016. júl. 7. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!