A Tescoban lehet kapni ovu -és terhességi tesztet? Ha igen, ott merre keressem?
Vagy ti hol vásároljátok?Hallottm már DM-ről,gyógyszertárakról,netről,de a Tescoban is lehet kapni?Ha igen,akkor hogy van ráírva?
Köszi a válaszokat.
Szia!
Igen lehet kapni mindkettőt, a drogéria részlegen keresd.
Szia! válaszoltam neked ahol felfedtük az álneveket :)
Minnie
Köszi szépen,hogy válaszoltatok!
Lépek a másik fórumra is!:)Holnap meg megyek venni tesztet a Tescoba.Remélem nem fogok csalódni.
szia! ha még vagy , vagy megnézed mielőtt mennél holnap, ha tudod ne a Tescoban vedd, nekem az ottanival rossz tapasztalatom van.
1 részről drágább volt az egy darabos Lilly mint a Rossmannban a 2 db-os
2 részről a teszt még rossz is volt:(
ugyh feleslegesen dobtam ki 800 ft-ot!
tudom nem nagy pénznek tűnik de nagyon idegesítő volt, hogy ebből 2dbosat tudtam volna venni ráadásul meg se tudtam amire kiváncsi voltam!!
Sziasztok!
Látom,nagyon eltérnek a vélemények:)Semmi baj.Kipróbálom inkább mind a két helyen:)Veszek két helyen.Ha lesz ovum,akkor nem fogok ezen spórolni.Ne értsetek félre,nem vagyok milliomos,csak mivel eltérőek a vélemények,így nem szeretnék csalódni.Nagyon szeretném tudni,hogy lesz -e pém,mert ezzel agörbével szerintem nem sok esélyem van,de lehet becsap a hőm,és mint egy másik kérdésemre is válaszolt egy Kedves Válaszadó,írta,a hő kimutahatja ha esetleg külső-belső változásaim vannak.Lehet igaza van.
Szóval megyek és veszek,remélem nem késtem le róla,mert nekem általában a 16-ik cn-on szokott lenni ovum,de ezzel a görbévl lehet később lesz:(
JÓL GONDOLOM?UGYE MÉG NEM VOLT OVUM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!