Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet Tescoban terhességi...

Lehet Tescoban terhességi tesztet venni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, többféle is van.
2011. okt. 17. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
13%
Hülye leszek, tényleg van? TE$CO gazdaságú? Az aért elég gyenge lehet...
2011. okt. 17. 17:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszi szépen a gyors választ!! :)

Második: valószínűnek tartom, h ha TÖBBFÉLE van, akkor nem a Tesco gazdaságos az egyetlen márka... Már ha egyáltalán van Tescos. :D

2011. okt. 17. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
"Kedves" 2. válaszoló.Hiszed,vagy nem,egyre jobb minőségűek a Tesco saját márkás termékei.Pl. pelenka,az F&F ruhák(bébi,gyerek,felnőtt),a pékáruk stb.
2011. okt. 17. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindenesetre a tescos is kimutatta a terhességet.nem rosszabb,mintha bárhol máshol vennéd.felénk a női borotvák körül van
2011. okt. 17. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, találtam, tényleg van. Mindig x-epilt veszek, nálunk az is van a Tescoban, úgyhogy maradtam a beváltnál. :)

Csak az elhelyezés volt fura, az óvszerek mellett akadtam rá. Sztem az ember vagy ezt veszi, vagy azt, de mindegy... :D

2011. okt. 18. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!