Ha terhes vagyok, azt kimutatja a gyomortükrözés?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy az vagyok, de akkor olyan 4-5 hetes, és pont holnap kell mennem tükrözésre a gyomorbajaim miatt. Egy hónapja sok emésztési panaszom van, puffadok, nem megy le a hőm 37.1-ről, szédülök... Ez kimutatná, ha terhes lennék?2014. jan. 9. 12:48
11/21 anonim válasza:
Szerintem ez kamu kérdés. :) Amúgy meg lehet, hogy inkább nőgyógyászhoz kellene menni uh-ra, mert a terhesség is pont ilyen tüneteket okoz. De a gyomortükrözés biztosan nem fogja kimutatni. Azért szólj előtte, hogy fennáll a gyanú!
12/21 anonim válasza:
:) ezen csak nevetni tudok,hogy az ilyen szót pontos j-el írtam és te pont kipecáztad :) ,sőt sértegetsz is,de nem veszed észre,hogy a kérdés kamu.Ja és előre is elnézést kérek ha véletlen kihagytam egy betűt vagy elírtam.."észlény" :D .Lezártam a vitát
13/21 anonim válasza:
Tényleg irány a patika vagy rossmann, dm egy tesztért. Simán lehet, hogy terhes vagy és ezért vagy rosszul. 35 hetes vagyok és a gyomorpanaszok ezer változata jelent meg nálam már. Ha terhes vagy, megspórolsz egy fájdalmas beavatkozást :) A FACEPALM nagyon tetszett! :D
14/21 anonim válasza:
A kérdés se kutya, de a második válaszoló helyesírása még ennél is viccesebb. :D Visszanyalt a fagyi. :D
Ezt hívják úgy h a hülye okoskodik. :D
De azért h jut eszébe a kérdezőnek az is h a gyomron keresztül meg tudják-e nézni h terhes. :D most a nap kérdése.
15/21 anonim válasza:
Bocs 12-es, én nem itt lógok állandóan, nem vagyok akkora szakértő a kamu és nem kamu kérdésekben, mint te!
Egyébként csak arra akartam rávilágítani, hogy sokkal gázabb az, ha valaki nem tud helyesen írni, mint hogy nem pontosan tudja mi az a gyomortükrözés!
16/21 anonim válasza:
Annyira viccesek vagytok!
Nektek nem húzza alá pirossal ha helytelen a szó?
17/21 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdező hasi ultrahangra gondolt s nem a szájon át bevezetett dologra a gyomor felé. :) (Nem tudom mi a neve az ojannak (!!!:D))
18/21 anonim válasza:
Persze, hogy aláhúzza. Mondjuk ha tabletről írok ott nem jelzi. De azért egy ilyen szóról azt nem tudni hogyan kell helyesen írni az már gáz. A gépelési hiba oké megértem. De ez alap. :D
19/21 anonim válasza:
Így van utolsó, én is azért kötöttem bele, mert alap. Egyébként nekem sem húzza alá, telefonról vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!