Állandó éhségérzetem van, de a mensim megjött. Attól lehetek terhes? Bővebben lent!
25 éves nő vagyok, van egy 2 éves kisfiam. A férjemmel nem szeretnénk most semmiképp másik porontyot.
Viszont néhány napja furcsán érzem magam. Ugyanazt érzem, mint amikor először megmozdult bennem a pici a terhességem alatt.
Most kicsit megijedtem, mert habár a mensim rendszeresen megvolt,de állandó éhségérzetem van és a hasam is nagyobb.
Más előjele nincs, de az első terhességemmel sem voltak hányingereim, sem mellfeszülés...
Mondjátok lehetséges, hogy már 3 hónapja úgy jött meg, hogy terhes voltam? (mert ugye a 15-20. hét körül mozdul meg a kicsi) Őszintén egyetlen porcikám sem kívánja a terhességet! Az életünk is elég rendezetlen.
Köszönöm a válaszokat!
hát szerintem inkább dokihoz menj, mert már nem tudom mettől de egy idő után a teszt sem mutatja ki ismét, mert túllépi azt a mennyiséget és nem mutat semmit!
sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!