Hány év sikertelen próbálkozás után kezdenétek el az örökbefogadást intézni?
Mi a véleményed?
Jó egy örökbefogadott gyermeknek megmondani az igazat, természetesen de tudtára adni a származása körülményeit...vagy jobb titkolni?
(Különvéleményen vagyunk a férjemmel.)
ez nagyon szép és kedves volt...igazán...köszönöm...
úgy érzem, mi is odaadó szülei lennénk egy apróságnak..nem számít honnan jött, én már régen fontolgatom ezt a lépést, de férjem szerint még fiatalok vagyunk, próbálkozzunk. Mások azt mondják mi lesz, ha az örökbefogadás után leszek terhes...mi lenne? rögtön két gyermekünk lenne!!És nem bánnám, sőt!!! Sajnos a családunkban egy nő visszaadott egy kicsi fiút, amikor terhes lett... nem ezért, de nem tartjuk vele a kapcsolatot...elhihetitek milyen ember lehet az ilyen...
Szeretnék örökbe fogadni de irtózom attól, hogy ne tudja az igazságot. A férjem az ellenkezője, a tagadás híve.
(kedves 'örökbefogadott' jegyzetelő! ezzel semmiféleképp nem szeretném megbántani édesanyádék döntését, emlékét...ők, soraidból olvasva, biztos mindent nagyon jól csináltak...csak, hát mindannyian mások vagyunk.)
én addig várnék amig egy véleményen vagyok a férjemmel.......
szerintem szép dolog egy gyereket örökbefogadni, lehet én is megteszem a jövőben, mert ezzel valakit hozzásegítesz az "élethez", de nem feltétlen helyettesíti a saját gyerek élményét, mert nem gyerek-gyerek...
a lombikot sokan elítélik, hallottam már h ez csak olyan "lombikbébi", ez a gyerek.....de mégis a szíved alatt hordod 9 hónapig.....de persze nem csak a "sajátodat" lehet szeretni, de a férfiak tudom ezzel máshogy vannak....sok szerencsét a jövőre nézve!
Szia!Szerintem ráértek még az örökbefogadással.Bátyámék is örökbefogadás mellett döntöttek mivel sógornőmnek komoly betegsége van.Másfélév várakozás után szóltak hogy van egy kislány aki nevelőszülőkre vár.Sógornőm ekkor tudta meg hogy babát vár!!!Egészséges kislányt szült :)
Az én esetem is hasonló a tieddel.1,5 év sikertelen próbálkozás után mentünk el orvoshoz.Kilettünk vizsgálva,sem a férjemnek sem nekem nem találtak problémát.Szegedre mentünk volna a Kaáli intézetbe de összetörték az autónkat.Olyan mérges lettem hogy úgy voltam vele ha lesz baba akkor lesz ha nem akkor nem.4 év után egyszer csak spontán terhes lettem :)Most 19 hónaps a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!