Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Védekezés mellett teherbeesés?...

Védekezés mellett teherbeesés? Megtartanád?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, mégis úgy néz ki, hogy terhes vagyok. (2 pozitív tesztem is van.) Fogalmam sincs, hogyan történhetett ez meg, de valahogyan biztosan "hiba csúszott a programba." 23 éves vagyok, államvizsga előtt állok, de a suli mellett dolgozom is, több mint 1 éve teljes állásban egy cégnél. Meg vagyok ijedve, mert a párommal igaz, hogy közös jövőt tervezünk (a baba előtt is így volt), de mégsem így terveztük a gyermekvállalást, hanem fel szerettünk volna rá készülni, amikor én is befejezem a tanulmányaimat, valamint anyagilag is szerettük volna megalapozni a baba érkezését. Nem azt mondom, hogy nincsenek meg a feltételek, de közel sincs annyi félretett pénzünk, hogy így hirtelenjében abból minden kijönne ami a babának szükséges. Elgondolkodtam az abortuszon (ezt a páromnak nem mondtam), mert egyszerűen nem érzem magam felkészültnek még az anya szerep betöltéséhez. Lehet, hogy az ijedség beszél belőlem, nem tudom.. Talán csak megerősítés kellene, hogy jól döntünk/döntök, a családnak még nem mondtuk el, szeretnénk alaposan átgondolni az egészet, hogy hogy is tovább. Aki volt ilyen helyzetben, hogy előbb érkezett a baba mint ahogyan azt tervezték volna, végül hogyan döntöttetek? Megbántátok? Másképp döntenél utólag?
2014. jan. 7. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
na, mi lett?
2014. júl. 3. 16:31
 12/14 A kérdező kommentje:

Szia, ne haragudj, hogy nem válaszoltam előbb, de miután kiírtam a kérdést annyi minden történt, hogy el is feledkeztem róla.

Megtartottuk a babát, október elején született meg a kislányunk. :)) Azt hiszem ennél jobb döntést az életben sosem hozhattunk volna. Nem mondom, hogy könnyű volt leállamvizsgázni júliusban, mert sokszor voltam fáradt, nehezen ment a tanulás, és közben csak a babára tudtam gondolni, illetve arra, hogy mennyi minden kell még neki az érkezéséig. Tehát a figyelmem nagyrészt rá összpontosult, de sikerült és minden rendben bent. Még meg is dicsértek a vizsgáztatók, hogy milyen szép kismama vagyok. :D A család is örül az unoka érkezésének, szerintem mindegyik nagyszülő minden nap itt ülne velünk, 0-24ben. :) Tehát meg tudom válaszolni a saját kérdésemet is, hogy nem bántam meg, és utólag sem döntenék másképp!!

2014. nov. 24. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked, örülök, hogy happy end lett!
2014. nov. 24. 12:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

A mi történetünk szinte ugyanaz, mint a 8-asé, gyakorlatilag ugyanazt tudnám leírni, mint ő, életkorban is akkora gyerekekkel, csak mi ikreket veszítettünk el. :) Nagyon érdekes...

2015. jan. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!