Védekezés mellett teherbeesés? Megtartanád?
Szia, ne haragudj, hogy nem válaszoltam előbb, de miután kiírtam a kérdést annyi minden történt, hogy el is feledkeztem róla.
Megtartottuk a babát, október elején született meg a kislányunk. :)) Azt hiszem ennél jobb döntést az életben sosem hozhattunk volna. Nem mondom, hogy könnyű volt leállamvizsgázni júliusban, mert sokszor voltam fáradt, nehezen ment a tanulás, és közben csak a babára tudtam gondolni, illetve arra, hogy mennyi minden kell még neki az érkezéséig. Tehát a figyelmem nagyrészt rá összpontosult, de sikerült és minden rendben bent. Még meg is dicsértek a vizsgáztatók, hogy milyen szép kismama vagyok. :D A család is örül az unoka érkezésének, szerintem mindegyik nagyszülő minden nap itt ülne velünk, 0-24ben. :) Tehát meg tudom válaszolni a saját kérdésemet is, hogy nem bántam meg, és utólag sem döntenék másképp!!
Gratulálok! :)
A mi történetünk szinte ugyanaz, mint a 8-asé, gyakorlatilag ugyanazt tudnám leírni, mint ő, életkorban is akkora gyerekekkel, csak mi ikreket veszítettünk el. :) Nagyon érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!