Van még két napom a menstruációig. Ma észre vettem a tisztaságin egy barna pöttyöt. Mi lehet ez? Mensi?
Nekem pecsételéssel szokott kezdődni kb. 2 napig az van.
De ha te azt írod, veled még ilyen nem fordult elő, akkor nemtudom, lehet, hogy beágyazódás?
Mert akkor is szokott ilyet produkálni. Ha a hőd még fent van, akkor ok, bár valakinél menszesz kezdés után 2 nappal kezd el leesni.
Én azt ajánlom ezt a két napot már valahogy vészeld át (tudom nehéz:) ), és aztán ha semmi, akkor tesztre fel!
Sok sikert:)
Szia!
Nem szeretnélek elkeseríteni, mert tudom milyen rossz mikor olyat írnak ide amit nem szeretnél hallani. Én soha az életben nem barnáztam mensi előtt, mégis az elmúlt 2 ciklusom óta igen. Azt mondják az ember szervezete néha átalakul. Ha a hőd nem esik le akkor siker, de nekem a barnázás után már esni kezd és akkor már tudom hogy megint mensi.
De minden ember más. Itt igazából mindenki a saját tapasztalatait írja le, ami vagy rossz neked vagy jó. Én is kaptam már olyat is hogy tuti babás vagy a tünetek miatt. És sajna nem. Mindenki más. Nagyon szorítok hogy neked ez a barna a baba legyen.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!